Legge til en Send oss en melding-knapp i nettbutikken

Hvis du bruker Messenger-kanalen, kan du legge til en Send oss en melding-knappen i nettbutikken slik at kundene dine enkelt kan kontakte deg med Facebook Messenger:

Kundene kan klikke på knappen for å sende meldinger til deg med Facebook Messenger.

Aktiver Send oss en melding-knappen

Når du aktiverer Send oss en melding-knappen, vises knappen på hver side i nettbutikken, unntatt på betalingssiden.

Trinn:

1. I Send oss en melding-seksjonen, klikker du på Aktiver.

Tilpass Send oss en melding-knappen

Etter at du har aktivert Send oss en melding-knappen, kan du endre design, posisjon og størrelse fra tilpasningssiden.

Trinn:

1. tilpasningssiden bruker du rullegardinmenyene i Send oss en melding-knappen for å velge design, posisjon og størrelse på melding-knappen i nettbutikken din:

2. Etter du har utført endringene, klikker du på Lagre.

Du kan se hvordan valgene dine ser ut i nettbutikken ved å klikke på Vis i butikken din. Du kan når som helst endre disse innstillingene igjen.

Deaktiver Send oss en melding-knappen

Hvis ikke du vil vise Send oss en melding-knappen i nettbutikken, kan du deaktivere den på tilpasningssiden.

Trinn:

1. tilpasningersiden i seksjonen Send oss en melding-knappen klikker du på Deaktiver:

Du kan når som helst aktivere Send oss en melding-knappen.