Facebook Messenger – kvalifikasjonskrav

Du må innfri noen få kvalifikasjonskrav for å kunne bruke Messenger-salgskanalen:

• Du må ha en Shopify-nettbutikk, og butikken kan ikke være passordbeskyttet. Finn ut hvordan du fjerner passordet fra nettbutikken.
  • Du må ha en Facebook-konto med en administrator- eller redaktørrolle på en publisert Facebook-side. Les mer om Facebooks sideroller. Finn ut hvordan du kan legge ut Facebook-siden din.
  • Hvis du vil sende automatiske bestillingsoppdateringer må du selge produkter i en valuta som støttes av Facebook. Hvis ikke, kan ikke kundene velge å motta bestillingsoppdateringer, selv om de kan kjøpe produktene dine i Messenger-chatter gjennom nettbutikken. Les mer om valutaene Facebook støtter.