Å sette opp Facebook Messenger

Etter at butikken har blitt godkjent for Messenger-kanalen, kan du legge den til i Shopify.

Legg til Messenger-salgskanal

Trinn:

1. Etter at du har gjennomgått vilkårene for bruk, klikker du på Koble til konto og følger anvisningene for å gi Shopify tillatelse til å vise den offentlige profilen din, administrere sidene dine og sende meldinger fra sider du administrerer.

2. I Facebook side-seksjonen velger du Facebook-siden du vil koble til Messenger-kanalen. Deretter klikker du på Koble til side:

Fjern Messenger salgskanal

Når du fjerner Messenger-kanalen, vil også kontrollprogrammet som kundene ser på betalingssiden bli fjernet. Kundene vil slutte å motta oppdateringer fra deg.

Trinn:

1. Klikk på papirkurv-ikonet ved siden av Messenger.