Kundeopplevelse

Kunder kan starte samtaler med deg i Messenger ved å bruke send melding-knappen i nettbutikken eller meldingsknappen på forretningens Facebook-side. Når kundene starter en samtale med deg, kan de begynne å handle hvis de trykker på:

• kom i gang-knappen
  • meny-knappen
  • knappen fortsett å handle i bestillingsbekreftelsesmeldingen.

Samlinger som du har angitt som tilgjengelig på Messenger-kanalen vises til kundene i Messenger. Du kan holde oversikt over bestillinger i Messenger fra salgskanaloversikten på Shopify-administratoren.

Kom i gang

Når kundene dine starter en samtale med deg, er velkomstsiden din det første de ser:

Informasjonen som står her, kommer fra om-seksjonen på forretningssiden på Facebook.

Etter at kunden trykker kom i gang, kan de velge å handle nå, se nettsted eller finne ut mer:

Kundene kan også begynne å handle ved å trykke på meny-knappen i Messenger-appen eller ved å trykke på fortsett å handle fra meldingene deres med bestillingsbekreftelser:

Bla gjennom samlinger

Når kundene dine begynner å handle i Messenger, kan de bla gjennom tilgjengelige samlinger:

:

Opptil 10 samlinger vises. Når en kunde velger en samling, vil de se de 10 første produktene som den inneholder. Når en kunde trykker på Kjøp nå..., kan de fullføre kjøpet via kassen i butikken din.

Velg produktalternativer

Når kunden har funnet et produkt, kan de trykke for å lese produktbeskrivelsen eller velge et bestemt produktalternativ:

De kan bruke svar i Messenger til å velge produktalternativer som størrelse og farge:

Når kunden har valgt et bestemt produktalternativ, kan de kjøpe det ved å trykke på Kjøp nå...-knappen i Messenger:

Ved hjelp av kassen kan kunden fullføre kjøpet direkte i Messenger:

Del produkter

Kundene kan dele koblinger til produktene dine med kontaktene sine i Messenger. Etter at de har valgt et bestemt alternativ for et produkt, kan de trykke på del:

Messenger viser en liste over kundens kontakter, sortert etter de nyeste samtalene. Kunden din kan trykke SEND ved siden av navnet på kontakten de vil dele produktet med.