Behandling av bestillinger fra Facebook

Bestillingene som kundene gjør fra Facebook-siden din, er underlagt forretningens publiserte retningslinjer, ettersom betalingene for disse bestillingene behandles av Shopify-kassen.

Identifisering av Facebook-bestillinger

Bestillinger som har blitt lagt inn på Facebook og synkronisert med Shopify via Facebook Shop, vil være synlige på Bestillingssiden i Shopify. Du kan se bestillingene omtrent én time etter at de har blitt lagt inn.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.
    1. Åpne rullegardinmenyen Filtrer bestillinger. 3. Velg salgskanal og Facebook Shop. 4. Klikk på Legg til filter. 5. På Bestillingssiden klikker du på bestillingsnummeret til bestillingen du vil vise.