Behandling av bestillinger fra Facebook

Bestillingene som kundene gjør fra Facebook-siden din, er underlagt forretningens publiserte retningslinjer, ettersom betalingene for disse bestillingene behandles av Shopify-kassen.

Identifisering av Facebook-bestillinger

Bestillinger som er lagt inn på Facebook og synkronisert til Shopify ved å bruke Facebook-butikken vises på Bestillinger-siden i Shopify. Bestillinger vises omtrent en time etter at de er lagt inn. Du kan filtrere bestillingene dine slik at de bare viser bestillinger som er lagt inn gjennom Facebook.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.
    1. Klikk Flere filtre > Salgskanal. 4. Velg Facebook-butikk. 4. Klikk på Ferdig. 5. fra Bestillinger-siden klikker du på bestillingsnummeret til bestillingen du vil vise.