Sette opp Instagram salgskanal

Salgskanalen til Instagram kobler produktet du har i Shopify til Instagram Business-profilen din. Før du legger til kanalen, må du sørge for at du har en Facebook bedriftsside og at du har lagt til produkter i Facebook-katalogen. Du kan opprette en Facebook-produktkatalog ved å sette opp Facebook Shop.

Legg til Instagram-salgskanalen

Trinn:

1. Logg på Facebook-kontosiden din for å autentisere Instagram-kontoen din i salgskanalen.

Når du har lagt til bedriftsprofilen din på Instagram, blir kontoen din gjennomgått av Instagram for tilgang til funksjonen. Shopify kan ikke aktivere produkttagging-funksjonen for butikken din. Når du er blitt godkjent, vil du se en varsel i forretningsprofilen din på Instagram. Hvis du har spørsmål vedrørende godkjenning av butikken din, kan du finne hjelp i Instagram hjelpesenter.

Administrer produktkatalogen

Du kan legge til produktkatalogen fra Shopping-siden i alternativer for forretningsprofiler på Instagram.

Trinn:

1. Inne på Instagram åpner du alternativene for forretningsprofilen, og går til Innstillinger-delen.
  2. Trykk på Shopping, og bekreft Facebook-kontoen din.

Hvis ikke du ser Shopping-delen, trykker du på Rediger profil og bekrefter at du er koblet til forretningssiden din på Facebook.

3. Velg produktkatalogen til yourstore.myshopify.com.

4. Trykk på Ferdig.

Endre produktbeskrivelsen

Hvis du vil endre produktbeskrivelsen, navnet eller prisen i produkt-taggopplysningene, må du redigere produktoppføringen på Shopify og publisere det oppdaterte produktet til Facebook Shop.