Krav for bruk av Instagram-salgskanalen

For å bruke Instagram-salgskanalen må du oppfylle følgende krav:

Produktkrav

Ved salg av produkter på Instagram må man følge Facebooks retningslinjer for handel.

Sett opp Facebook Shop

Før du begynner å sette opp Instagram-salgskanalen, må du sørge for at du har en Facebook Shop-side og at du har lagt til produkter i Facebook-katalogen din. Hvis du ikke allerede selger produkter på Facebook, kan du opprette en Facebook-produktkatalog ved å sette opp Facebook Shop og gjøre produktene tilgjengelig for kanalen. Hvis du har publisert produkter til Facebook ved hjelp av Facebook Shop, oppfyller du dette kravet.

Gjør om en Instagram-profil til en forretningsprofil

Trinn:

1. Åpne profilen din på Instagram. Gå deretter til innstillinger.
  2. Trykk Bytt til forretningsprofil, og følg stegene for å koble Instagram til Facebooks forretningsside. Sørg for at du kobler til den samme Facebook-siden du la til Shopify.

Finn ut mer om hvordan du gjør om en Instagram-profil til en forretningsprofil i Facebook brukerstøtte.