Dynamiske kasseknapper

Kunder kan bruke den dynamiske kasseknappen til å raskt kjøpe produktet de ser på. De hopper over handlekurven og fullfører betalingen med kassemetoden som vises på knappen. Knappen endrer seg dynamisk for å reflektere kundens foretrukne akselererte kassemetode.

To eksempler på produktsider som viser dynamiske knapper for å gå til kassen. Én side inneholder en umerket knapp med teksten Kjøp nå. Den andre siden inneholder en merket knapp med teksten Kjøp med PayPal.

Knappen vises ved siden av Legg i handlekurv-knappen og kan bare brukes til å kjøpe single varianter av et produkt. En kunde kan for eksempel bruke en dynamisk kasseknapp til å kjøpe to røde t-skjorter, men ikke en rød t-skjorte og en blå t-skjorte.

Hvilken type dynamisk knapp for å gå til kassen som vises for kundene avhenger av følgende faktorer:

Det er to ulike typer dynamiske kasseknapper:

• Umerkede – disse knappene viser Kjøp den nå-tekst. Når en kunde klikker på en umerket knapp, hoppper de over handlekurven og går rett til Shopify-kassen.
  • Merket – disse knappene viser logoen til en hurtigkassemetode fra en tredjepart. Når kunden trykker på en merket knapp, fullfører de betalingen med hurtigkassemetoden. Følgende hurtigkassemetoder fra tredjeparter er tilgjengelige:

Bare betalingsmetodene du har aktivert i betalingsinnstillingene vises som alternativer for kundene. Hvis du ikke har en hurtigkassemetode fra en tredjepart tilgjengelig, vises bare den umerkede knappen.