Angi innstillinger for nettbutikken

Du kan redigere tittelen og metabeskrivelsen av nettbutikken, legge til sporingskoder eller aktivere en passordside eller kassebeskyttelse på Innstillinger-siden.

Rediger tittelen og metabeskrivelsen

Du kan angi sidetittel og metabeskrivelse for nettbutikkens hjemmeside. Disse vil vises i resultatene fra søkemotorer. Bruk beskrivende tekst og nøkkelord til å forbedre nettbutikkens rangering på søkemotorer. Finn ut mer om optimalisering av søkemotorer.

Steg:

1. Fra Shopify administrator går du til Nettbutikk > Innstillinger.

2. Angi en tittel og metabeskrivelse for butikken etter beste praksis for SEO.

3. Klikk på Lagre.

Legge til sporingskoder

Du kan spore besøkende på siden med Google Analytics, og du kan bruke Facebook Pixel til å hjelpe med å opprette annonsekampanjer for nye kunder. I Innstillinger-siden kan du legge til Google Analytics og Facebook Pixel-kontoinformasjon slik at nettbutikken kan spore relevant data.

Finn ut mer om å sette opp Google Analytics.

Finn ut mer om å sette opp Facebook Pixel.

Aktiver eller deaktiver passordsiden

Du kan begrense kundetilgang til nettbutikken ved å aktivere passordsiden. Passordsiden er en målside som legger til passordbeskyttelse på nettbutikken. Du kan opprette et passord og bare gi det til kunder som du vil at skal få tilgang til butikken.

Finn ut om å aktivere, deaktivere og tilpasse passordsiden under Passordbeskyttelse for nettbutikken.

Aktiver reCaptcha for beskyttelse i kassen