Stenging under ferier

Selv om Shopify ikke har en ferieinnstilling, er det to måter du kan bruke for å midlertidig stenge butikken for allmennheten.

Midlertidig løsning: passordbeskytt butikken

Hvis du vil midlertidig stoppe besøkende fra å nå butikken, kan du passordbeskytte nettbutikken. Passordbeskyttelse betyr at kunder uten passord ikke kan:

• Åpne siden
  • Vis produkter
  • Fullføre bestillinger.

Når en kunde navigerer til nettstedet vil de se en passordside og en melding som forklarer hvorfor butikken er midlertidig stengt:

Passordsiden

Finn ut hvordan du kan aktivere og tilpasse passordsiden i Passordbeskyttelse for nettbutikken.

Langtidsløsning: sett butikken på pause

Når butikken settes på pause, deaktiveres kassen, men butikken forblir på nett og vil være tilgjengelig for besøkende. Du kan sette butikken på pause fra abonnementet og tillatelsene eller konto innstillingene til Shopify administrator. Hvis du stopper butikken din, reduseres abonnementsavgiften til 14 dollar pr. måned.

Finn ut hvordan du setter butikken på pause i Sette butikken på pause eller legge den ned.