Beste praksis for bruk av Pinterest-salgskanal

Du kan gjøre noen tiltak for å hjelpe nye kunder med å oppdage produkt-pins. Du kan hente produkt-pins på Pinterest-tavler. Du kan også hjelpe kunder med å finne produktene dine ved å bruke nøkkelord i produkttitlene og -beskrivelsene for å optimalisere produkt-pins for Pinterest-søk, og ved å bygge en målgruppe på Pinterest ved å engasjere deg med andre Pinterest-brukere.

Finn ut mer om beste praksis for bedrifter på Pinterest på Pinterests hjelpesenter.

Samle produkt-pins på Pinterest-tavler

Når du gjør produkter tilgjengelig for Pinterest-salgskanalen, blir de automatisk synkronisert til Pinterest som produktpinner. For å øke sjansen for at kunder finner produktene dine på Pinterest, kan du hente produktpinner på Pinterest-tavler.

Bruk nøkkelordene i produkttitlene og -beskrivelsene dine

I tillegg til å være en plattform for sosiale medier, er Pinterest en søkemotor. Pinterest-brukere tilpasser pins som de ser i feeden ved å velge fra kategorier som interesserer dem, og de kan også søke etter pins som er knyttet til interessene deres. Pinterest viser pins som er relevante for brukernes interesser basert på detaljer i en pin og antall deler en pin har.

Gjør det enklere for kunder å oppdage produktene dine på Pinterest ved å legge til nøkkelord i produkttitlene og – beskrivelsene dine. Prøv å legge til nøkkelord som er relatert til følgende produktegenskaper:

• materiale
  • farge
  • mønster
  • merkevare

Selv bildefilnavnene kan påvirke søkerangeringen til pinnene dine. Hvis du søker etter lignende produkter på Pinterest, kan du samle ideer om nøkkelordene som kan fungere best for å hjelpe Pinterest-brukere med å finne produkt-pins.

Bygg et publikum på Pinterest

Hvis du bygger opp et Pinterest-fellesskap og oppfordrer brukere til å dele dine pins, vil søkerangeringen for disse bli bedre på Pinterest. Du kan øke engasjementet med pins på noen ulike måter:

• Legge til en oppfordring til handling (CTA, call to action) i en pin-beskrivelse, for eksempel «Del pin!»
  • Feste blogginnlegg eller annet innhold fra nettbutikken i Shopify
  • Dele pins fra andre Pinterest-brukere på Pinterest som er relatert til merkevaren din

Finn ut mer om hvordan du bygger et Pinterest-publikum på Shopify-bloggen.

Velg produkttyper som selger på Pinterest

Enkelte produkttyper selger bedre på Pinterest, og hvis du kjenner publikummet ditt, kan det gjøre det enklere for deg å velge produkter som appellerer til Pinterest-brukere. De mest solgte produkttypene for Pinterest-salgskanalen er, i rekkefølge:

• Mote og klær
  • Gaver og samleobjekter
  • Kontorrekvisita
  • Hjem og møbler
  • Kunst og fotografi

Markedet på Pinterest

Du kan markedsføre produktene dine på Pinterest med salgs-pins. Hvis du trenger hjelp med markedsføring på Pinterest, kan du kontakte Pinterests hjelpesenter.

Salgs-pins

Hvis du er en kjøpmann som selger i USD og som bruker et amerikansk kredittkort, kan du annonsere på Pinterest med salgs-pins. Salgs-pins vises nær toppen av søkeresultatene og målgruppens feeder. Du kan opprette salgs-pins med Pinterests Ads Manager. Finn ut mer om salgs-pins på Pinterests hjelpesenter.