Shopkey

Shopkey er en tastaturutvidelse for iPhone, iPad og iPod touch. Den lar deg raskt legge til koblinger til produktene dine i meldingsapper, på sosiale medier og andre steder på nettet. Når du har delt en produktkobling ved hjelp av Shopkey, kan du holde oversikt over salgene den genererer fra Bestillinger-området i Shopify.

Krav

Før du begynner å bruke Shopkey, må du sørge for at følgende krav er oppfylt:

Aktiver Shopkey

Du må konfigurere enhetsinnstillingene for å gjøre Shopkey tilgjengelig i tastaturalternativene.

Hvis du har mer enn én Shopify butikk knyttet til e-postadressen din, vil appen også be deg om å angi den spesifikke .myshopify.com-nettadressen til butikken du vil bruke.

Trinn:

1. Trykk på Shopkey-ikonet for å åpne appen.

2. Angi den samme kontoinformasjonen som du bruker for å logge på Shopify-butikken og trykk på LOGG PÅ.

1. Fra enhetens Innstillinger trykker du Generelt, Tastatur og deretter Tastaturer. Du vil se tastaturene du har aktivert.

2. Trykk på Legg til nytt tastatur …og trykk deretter på Shopkey.

3. Trykk på Shopkey i tastaturlisten og trykk på bryteren Tillat full tilgang.

1. Trykk på Tillat for å aktivere full tilgang til Shopkey. Du kan nå bruke Shopkey i meldingsappene dine eller på sosiale medier.

Bruk Shopkey

Etter at du har aktivert Shopkey, kan du bruke det til å få tilgang til produktkatalogen din fra andre apper på iOS-enheten din.

Trinn:

1. Åpne appen du vil bruke.

2. Når du er klar til å legge til en kobling til et produkt, trykker du og holder nede globusikonet for å velge Shopkey fra de aktiverte tastaturene.

3. Trykk på bildet av produktet du vil dele, eller bruk søkefunksjonen for å finne det.

1. Hvis du vil legge til sporingsinformasjon på Shopkey-koblingen, trykker du på ...-knappen og velger plattformen der du vil dele koblingen.

2. Send meldingen din (eller publiser til din sosiale medier-app). Kundene dine kan klikke på nettadressen og se produktet du delte i butikken.

Hvis en kunde bestemmer seg for å kjøpe produktet ved hjelp av Shopkey-koblingen din, vises henvisningskilden på bestillingens informasjonsside i Shopify-administratoren.