Opprett en engrosbutikk

Den passordbeskyttede engrosbutikken opprettes automatisk når du legger til engroskanalen i Shopify-administratoren.

Standard nettstedsadresse for engrosbutikken din bruker følgende format: https://your-shopify-store-name.wholesale.shopifyapps.com. Du kan endre domenet til adressen fra Innstillinger -siden i engroskanalen.

Legg til engroskanalen (og opprett engrosbutikken din)

En passordbeskyttet, separat engrosbutikk opprettes automatisk når du legger til engroskanalen i Shopify-administratoren.

Før du setter i gang

• Butikken din må ha et Shopify Plus-abonnement.
  • Du må logge på Shopify-administratoren med enten Shopify-butikkeierens legitimasjon, eller med en personalkonto som har tillatelsene for Applikasjoner og Innstillinger.

Slik legger du til engroskanalen:

1. Gå til Shopify-administrator, trykk på +-knappen ved siden av overskriften Salgskanaler.
  2. I Legg til salgskanal-dialogen finner du Engros i listen over tilgjengelige kanaler og klikker deretter på Finn ut mer.
  3. Klikk på Legg til kanal og følg instruksjonene.

Engrosbutikken din opprettes.

Relaterte koblinger