Opprette en engrosbutikk

Den passordbeskyttede engrosbutikken opprettes automatisk når du legger til engroskanalen i Shopify-administratoren.

Standardnettadressen til engrosbutikken bruker følgende format: https://your-shopify-store-name.wholesale.shopifyapps.com. Du kan endre domenet i adressen fra siden Innstillinger i engroskanalen.

Legg til engroskanalen og opprett engrosbutikken din

En passordbeskyttet, separat engrosbutikk opprettes automatisk når du legger til engroskanalen i Shopify-administratoren.

Hensyn ved opprettelse av en engrosbutikk

Før du oppretter en engrosbutikk bør du vurdere følgende:

• Butikken din må ha et Shopify Plus-abonnement.
  • Du må logge på Shopify-administrator med enten Shopify-butikkeierens legitimasjon, eller med en personalkonto som har tillatelsene Applikasjoner og Innstillinger.

Steg:

Engrosbutikken din opprettes.

Når du har opprettet engrosbutikken gjør du følgende:

For mer informasjon om oppsett av engrosbutikken kan du se veiledningen for engrosbutikker.

Relaterte koblinger