Opprette prislister

Opprett en prisliste for produktene du vil selge i engrosbutikken din. En prisliste inneholder engrosprodukter og -priser du ønsker å tilby til engroskundene dine. Du tildeler engroskundene dine til en eller flere prislister for å gi dem tilgang til disse produktene og prisene.

Prislister kan inneholde:

• Alle produkter som tilbys med samme prosentrabatt.
  • Et sett med samlinger av produkter som tilbys med ulike prosentvise rabatter.
  • Spesifikke produkter som tilbys til fastsatte priser.

Du kan opprette en prisliste:

Før du setter i gang

Du må ha:

• Minst ett produkt i nettbutikken din. Hvis du vil opprette en prisliste basert på en samling, må du ha minst én samling.
  • Minst én kunde i nettbutikken som har en kundetagg som du vil bruke til å merke engroskundene dine. Du vil legge til denne taggen i prislisten din. Alle kunder som har denne taggen blir tilordnet prislisten og har tilgang til prisene i engrosbutikken din.
  • Hvis du velger å importere prislistene, må hver produktvariant du vil importere ha en strekkode eller SKU oppført i Shopify-butikken. Importprosessen bruker SKU eller strekkoden til å matche produktvariantene som er oppført i CSV-filen til de i butikken din. Finn ut mer om hvordan du importerer prislister.

Opprett prislister for engroskunder

Slik oppretter du en engrosprisliste:

1. Fra engroskanalen klikker du på Prisliste.
  2. Klikk på Opprett prisliste.
  3. I Prissetting-delen velger du hvilken type prisliste du vil opprette:
    Skjermbilde av siden Opprett prisliste som viser de tre typene prislister
    Hvis du velger Prislisteimportering, må du laste opp en CSV-fil som inneholder engrosprisene dine.
  4. Følg instruksjonene på siden for å opprette prislisten: - Når du blir bedt om det, skriver du inn en beskrivende tittel for prislisten for å hjelpe deg med å administrere den i Shopify-administratoren. Denne tittelen vises ikke til kundene dine. For eksempel kan en prisliste som gir de beste prisene for de mest verdifulle kundene bli navngitt goldlevel-minimumprices.

• Når du blir bedt om å legge til en kundetagg, velger du kundetaggen du vil bruke for å koble kundene til denne prislisten.
  5. Når du er ferdig klikker du på Lagre.

Kunden din er nå tilordnet denne prislisten. Hvis andre kunder har den samme taggen som den som legges til i prislisten, tilordnes de også denne prislisten.

Neste trinn

Nå som du har opprettet prislisten din, kan du tildele flere engroskunder til den. Hvis du vil tilordne en annen kunde til denne prislisten, må du legge til kunde taggen du la til i denne prislisten på kundesiden.

Relaterte koblinger