Engrosinnstillinger

Du kan endre innstillingene for engrosbutikken på Kunder, Prislister, Navigasjon, Sider, Utseende, Varsler og Innstillinger-sidene i engroskanalen.

Prislister

Du kan gå gjennom og endre en hvilken som helst prisliste fra Prislister-siden.

Kunder

Du kan gå gjennom en hvilken som helst engroskundekonto fra Kunder-siden. Åpne kundesiden for å redigere følgende innstillinger for den aktuelle kunden:

• hvorvidt det er en minste bestillingssum som kunden må oppnå i engrosbestillingene dine (denne sumemen vil overstyre innstillingen for butikken din som er satt på Alternativer-siden)
  • hvorvidt kunden kan betale for bestillingene dine i engrosbutikken, i motsetning til å sende bestillinger til godkjenning (og hvorvidt det er en grense på bestillingssummen som de kan betale for i kassen)

Du kan også slå opp kundens engrospriser på kundesiden deres.

Du kan endre følgende innstillinger for engrosbutikken din på Navigasjon-siden:

• hvorvidt kunder kan filtrere produktene dine etter leverandør eller produkttype
  • hvorvidt kunder kan bla gjennom produkter etter samling i engrosbutikken
  • hvordan produktene sorteres på en side (for eksempel kan produktene dine sorteres etter hvilken dato de ble lagt inn i Shopify)
  • hvilke produkter som er fremhevet på forsiden til engrosbutikken

Sideinnstillinger

Du kan opprette topp- og bunntekstinnhold for engrosbutikken din fra Sider-siden. For eksempel kan du opprette nettsider som inneholder kontaktinformasjon, og informasjon om frakt og vilkår. Etter at du har opprettet disse sidene, kan du gjøre dem tilgjengelige for kundene dine ved å legge dem til i en navigasjonsmeny. For å legge til sidene i en meny, går du til Navigasjon-siden.

Innstillinger for utseende

Du kan endre de følgende innstillingene som påvirker utseendet på engrosbutikken din på Utseende-siden:

• logoen som vises i toppteksten
  • aksentfargen
  • bakgrunnsbildet som brukes på sidene for innlogging og nullstilling av passord

Varslingsinnstillinger

Du kan endre de følgende innstillingene som påvirker varslinger som sendes engroskundene dine på Varslinger-siden:

• hvorvidt kunder mottar en bekreftelse når de sender inn et bestillingsutkast
  • hvorvidt kunder mottar en varsling når bestillingsutkastet deres oppdateres eller kanselleres

Innstillinger for preferanser

Du kan endre de følgende innstillingene for grossistbutikken din på Preferanser-siden i engroskanalen:

• e-postadressen som bestillingsvarsler og kundeforespørsler fra grossistbutikken sendes til
  • hvorvidt veiledende utsalgspriser vises som sammenlikningspriser i grossistbutikken
  • hvorvidt det er en minimumssum for bestillinger som alle kunder må bruke i engrosbestillinger (Du kan også sette minste ordresummer som overstyrer denne verdien for enkeltkunder. En minste ordresum satt for en engroskunde overstyrere den minste ordresummen som er satt for butikken. Finn ut mer om å sette en minste ordresum for butikken.)
  • hvorvidt kunder kan sende inn bestillingsutkast for produkter som ikke er på lager (finn ut mer om bestilling av utsolgte produkter)
  • hvorvidt kunder kan registrere seg for en engroskonto
  • hvorvidt bot-utfordringer (reCaptcha) skal aktiveres når kundene dine logger inn i grossistbutikken
  • språkete som skal brukes i grossistbutikken på ikke-redigerbar tekst som styres av kanalen (slik som menynavn, kundevarsler og kassen).

Avgiftsfritak

Du kan hindre at avgifter blir belastet kundene dine ved å endre avgiftsinnstillingene for kunder og produkter.

Hvis du setter opp en kunde som fritatt for avgifter, vil ikke avgiftene bli belastet for deres bestillinger i noen salgskanal.

Andre innstillinger

Andre innstillinger, slik som valuta, kontrolleres av innstillingene som du har spesifisert på Innstillinger-siden i Shopify-administratoren. Finn ut mer om disse grunnleggende oppsettsinnstillingene.

Relaterte koblinger