Engrosunderdomener

Legg til et underdomene i engrosbutikken din og gi en varemerket nettstedsadresse til engroskundene dine.

Når engrosbutikken din opprettes, er domenet satt til myshopify-navn.wholesale.shopifyapps.com, men du kan endre det for å hjelpe engroskundene dine med å finne engrosbutikken din.

Du kan endre domenet til engrosbutikken din for å henvise til et underdomene til et eksisterende domene, enten det allerede er knyttet til nettbutikken eller ikke:

• Nettbutikkens primære domene – de fleste kjøpmenn velger denne metoden. Hvis for eksempel det primære domenet ditt er minbutikk.com, kan du opprette underdomener som for eksempel engr eller lager. Nettadressen til engrosbutikken din kan være engros.minbutikk.com eller lager.minbutikk.com
  • Et annet domene fra nettbutikken – for eksempel hvis du har kjøpt et annet domene, som min organisasjon.com, kan du opprette underdomener som engros eller lager. Nettadressen til engrosbutikken din kan være lager.minorganisasjon.com eller lager.mittbedriftslager.com. Du kan ikke bruke www som et underdomene.

Sett opp et underdomene for engrosbutikken din

Slik setter du opp et underdomene for engrosbutikken din:

1. Legg til en CNAME-oppføring for domenet ditt. CNAME må henvise til engrosbutikker.shopifyapps.com. For eksempel: Hvis du vil at engrosbutikken skal bruke domenet engros.minbutikk.com, må du legge til en CNAME med navnet engros som henviser til engrosbutikker.shopifyapps.com.

Hvis du har kjøpt domenet ditt via Shopify, må du følge instruksjonene for å legge til CNAME-oppføringen i det Shopify-administrerte domenet ditt. Hvis domeneleverandøren er en tredjepartsleverandør, finnes det instruksjoner for redigering av DNS-innstillingene for vanlige tredjepartsleverandører av domener.

2. Koble underdomenet til engrosbutikken din:

1. Fra Innstillinger-siden i engroskanalen klikker du på Koble til domene.
    2. Angi underdomenet som du har satt opp for engrosbutikken i domeneleverandøren din. For eksempel engros.minbutikk.com.
    3. Klikk på Bekreft tilkobling for å bekrefte at underdomenet fungerer. Når du legger til en CNAME for et domene, kan det ta opptil 24 timer før denne endringen trer i kraft. Hvis du klikker på Bekreft tilkobling og det ikke lykkes, kan du prøve igjen senere.

Legg til CNAME-oppføringen i det Shopify-administrerte domenet ditt

Hvis Shopify administrerer domenet ditt (som vil si at du har kjøpt domenet gjennom Shopify), kan du legge til CNAME-oppføringen med Shopify-administratoren. CNAME-oppføringen må henvise til engrosbutikker.shopifyapps.com for engrosbutikken din.

Slik legger du til en CNAME for engrosbutikken når Shopify administrerer domenet ditt:

1. I Shopify-administratoren åpner du siden for nettbutikkens domener .

2. Åpne det Shopify-administrerte domenet du vil bruke til engrosunderdomenet ditt.

3. Klikk på DNS-innstillinger.

4. Klikk på Legg til tilpasset oppføring > CNAME-oppføring og skriv inn følgende informasjon:

Informasjon som kreves for CNAME-oppføringen din
Navn Henviser til
Angi underdomenenavnet du vil bruke. For eksempel: Hvis du vil at underdomenet skal være engros.minbutikk.com, angir du engros. Endre verdien til engrosbutikker.shopifyapps.com

Her kan du finne hjelp

Hvis du trenger hjelp med å opprette CNAME for underdomenet engros, kan du kontakte brukerstøtteteamet til tredjepartsleverandøren din. Shopifys brukerstøtteteam vil være mer begrenset med tanke på å hjelpe deg fordi alle leverandører er forskjellige. Når du ringer leverandøren din for å få brukerstøtte, kan du fortelle dem at du vil at underdomenet ditt (CNAME-oppføringen din) skal henvise tilwholesale-shops.shopifyapps.com.