Finne produkter

Du kan finne produkter fra leverandører ved å søke etter søkeord, eller bla gjennom produktkategorier. Når du angir et søkeord eller velger en kategori kan du bruke filtre for å få færre resultater. Hvis du vil se produktpriser og kontakte forhandlerne må du registrere deg for en Handshake-konto.

Bruke søket

Du kan søke etter spesifikke produkter eller leverandører. Når du søker etter et søkeord, vil både produkter og leverandører som har dette søkeordet vises i søkeresultatene.

Når du har angitt et søkeord i søkefeltet, vises noen søkeforslag som er knyttet til eksisterende produkter og leverandører. Hvis du klikker på et produkt, blir du henvist til produktets side. Hvis du klikker på en leverandør, blir du henvist til profilen deres.

Bla gjennom en produktkategori

Du kan bla gjennom produkter ved å klikke på en spesifikk produktkategori i Handshake-menyen. Når du har valgt en kategori, kan du begrense den til en underkategori fra menyen til venstre.

Filtrere og sortere produkter og leverandører

Når du søker etter et produkt eller velger en produktkategori, kan du spesifisere og begrense søket ved hjelp av filtre og sortering. Alle produktpriser er i amerikanske dollar.

Du kan velge om søkeresultatene bare inkluderer leverandører eller bare produkter.