Publisere profilen din

For å publisere leverandørprofilen din på Handshake må du gjennomføre følgende handlinger:

Når du har fullført handlingene, kan du publisere leverandørprofilen fra Status-seksjonene av innstillingene i Handshake-profilen.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Handshake > Profil.
  2. I Status-seksjonen klikker du Publiser profil og deretter Publiser.

Når du har publisert profilen din, kan du klikke Vis profil for å se hvordan det ser ut fra forhandlerens perspektiv.

Du kan når som helst avpublisere profilen ved å klikke på Avpubliser profil i Status-seksjonen av profilinnstillingene i Handshake.