Sette opp profilen din

Forhandlerne ser en profil av butikken din i Handshake. Du kan tilpasse profilen din ved å legge til en logo og et overskriftsbilde, og legge til bedriftsinformasjon slik at forhandlerne kan lære mer om merkevaren din og kontakte deg. Profilen din er synlig for alle forhandlere på Handshake.com.

Tilpass leverandørprofilen din

Overskriftsbildet og logoen du laster opp må være mindre enn 20 MB, og bare PNG- eller JPG-filer godtas. Den anbefalte størrelsen for et overskriftsbilde er 2048 x 512 piksler, og den anbefalte størrelsen for en logo er 400 x 240 piksler. Bildet beskjæres automatisk fra midten av bildet. Du kan ikke justere posisjonen på bildet etter at det er lastet opp.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Handshake > Profil.
  2. Legg til et overskriftsbilde:

1. I Tilpass klikker du på Last opp bilde.
    2. Velg et bilde fra filene på datamaskinen din.
  3. Legg til en logo:

1. I Tilpass klikker du på Last opp logo.
    2. Velg et bilde fra filene på datamaskinen din.
  4. Klikk på Lagre.

Du kan forhåndsvise hvordan leverandørprofilen din vil se ut for forhandlere i Tilpasning-seksjonen.

Legg til mer informasjon om merkevaren din

For å skille deg ut fra andre bedrifter kan du legge til ekstra informasjon om merkevaren din i Handshake-profilen. I beskrivelsen kan du legge til informasjon om merkevarens visjon, formål og historie. Du kan også legge til kontodetaljer for Facebook og Instagram slik at kundene kan finne og følge deg i sosiale medier.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Handshake > Profil.
  2. Under Detaljer oppgir du merkevarenavn, beskrivelse og e-postadresse. E-postadressen din er kun synlig for registrerte forhandlere.
  3. Valgfritt: Legg til kontoopplysninger for Facebook og Instagram.