Vanlige spørsmål om frakt

Finn svar på noen vanlige spørsmål om å konfigurere FraktFrakt og leveranse -innstillingene i Shopify.

Hvordan gir jeg gratis frakt til kundene mine?

Det er et par måter du kan tilby gratis frakt til kundene dine:

Hvordan fjerner jeg frakt for digitale produkter?

Hvis du selger et produkt med digital nedlastning eller en tjeneste, må du deaktivere frakt for dette produktet ved å fjerne markeringen. Dette er et fysisk produkt på produktets informasjonsside.

Hvordan legger jeg til ekspedisjonsgebyr til fraktprisene?

Du kan øke fraktprisene eller legge til et ekspedisjonsgebyr på følgende måter:

Kan jeg legge til produktspesifikke fraktavgifter?

Du kan legge til leveringsregler per produkt ved hjelp av fraktprofiler. Ved å legge til produkter til en tilpasset fraktprofil, kan du opprette fraktsoner og priser som er spesifikke for kun de produktene. Du finner mer informasjon i _Shipping-profiler.

Hvordan legger jeg til et tilpasset budfirma med påloggingsinformasjonen min?

Du kan legge til tilpassede budfirmakontoer hvis butikken din har Advanced Shopify-abonnementet, har Shopify Plus eller har den beregnede fraktfunksjonen for budfirma. Du kan vise de forhandlede prisene i kassen ved å bruke den egendefinerte legitimasjonen din hos USPS, Canada Post, UPS og FedEx.

Hvordan skriver jeg ut en testetikett?

Du kan skrive ut en testfraktetikett fra Frakt og leveranse -siden i Shopify-administrator eller Shopify-appen. Du blir ikke belastet for å skrive ut en testetikett.

Hvordan kansellerer eller annullerer jeg en fraktetikett?

Du annullerer en fraktetikett fra Sluttføring-seksjonen på siden til en bestilling.

Hvordan belaster Shopify meg for fraktetikettene?

Kostnaden for en fraktetikett faktureres gjennom Shopify-kontoen i den vanlige faktureringsperioden. Men hvis du når din daglige faktureringsgrense for fraktetiketter, kan du fortsette å kjøpe fraktetiketter som tilsvarer 10 % av grensebeløpet mens en regning genereres. Eventuelle kjøp som gjøres i denne perioden inkluderes på neste faktura.

Hvis du kansellerer en fraktetikett, blir kostnaden refundert som kreditt mot fremtidige etikettkjøp. Kostnaden blir ikke refundert direkte til Shopify-kontoen din.

Kan jeg tilby kundene mine et alternativ for lokal henting eller leveranse?

Hvis du vil tilby kundene et alternativ for lokal henting, kan du sette opp henting.

Med henting kan kundene hente nettbestillingene sine i en detaljhandel, på fortauet utenfor eller på et hvilket som helst sted du velger.

Hvis du vil tilby kundene et alternativ for lokal leveranse, kan du sette opp lokal leveranse fra Frakt og levering-innstillingene.

Du kan opprette et leveringsområde for hver av lokalisasjonene dine. Kundene har lokal leveranse som et alternativ i kassen hvis adressen deres ligger i et av leveranseområdene dine.

Hvor mye koster det å kjøpe en fraktetikett gjennom Shopify Shipping?

Det er ingen avgift per etikett når du kjøper en fraktetikett. I stedet blir du belastet kostnaden for den rabatterte etiketten som er kjøpt gjennom Shopify Shipping. Fraktprisene varierer, men du kan se eksempelpriser for å få et bedre inntrykk av fraktkostnadene.

Hvordan gjør jeg fraktprisene mer attraktive for kundene mine?

Du kan gjøre fraktprisene mer attraktive for kundene dine på tre måter:

• Gratis frakt – du kan tilby gratis frakt på bestillinger over et visst beløp for å oppmuntre kundene til å fullføre betalingen.
  • Beregnet frakt – du kan belaste nøyaktige fraktkostnader for å unngå å belaste kundene for mye.
  • Fastpris for frakt – du kan tilby fastpris for frakt til innenlandske kunder for å oppmuntre til fullføring av betalingen.

Hva er forskjellen mellom Shopify Shipping og beregnede priser?

Hvis butikken din er i USA eller Canada, kan du bruke Shopify Shipping til å vise beregnede priser til kundene dine og motta reduserte fraktpriser fra USPS eller Canada Post.

Hvis du ikke er kvalifisert for Shopify Shipping, kan du tilby kundene dine beregnede priser i kassen med den personlige legitimasjonen din gjennom USPS, Canada post, UPS eller FedEx, så lenge du har Advanced Shopify-abonnement eller høyere, eller har den beregnede fraktfunksjonen for budfirmaet på kontoen din.

Hvorfor lastes fraktskrive utetiketten ned på datamaskinen min når jeg klikker på Skriv ut etikett?

Hvis du bruker Google Chrome, kan fraktetikettene dine lastes automatisk ned på datamaskinen din i stedet for å åpne en utskriftsdialog.

For å skrive ut en fraktetikett med disse innstillingene, må du fullføre følgende steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.

2. Klikk på nummeret til en bestilling som du allerede har kjøpt en fraktetikett til.

3. I Sluttføring-seksjonen, kan du klikke på Skriv ut etikett. Dette laster ned etikettfilen til datamaskinen din slik at du kan skrive den ut.

4. Etter at nedlastingen er fullført, finner og åpner du filen på datamaskinen.

5. Etter at du har åpnet filen, kan du klikke på Skriv ut.

6. I utskriftsdialogboksen velger du skriveren du vil bruke til å skrive ut etiketten.

7. Velg papirstørrelsen som matcher skriveren du bruker til å skrive ut etiketten. Hvis du bruker en etikettskriver, velger du 4" x 6". Hvis du bruker en bordskriver, velger du 8,5" x 11".

8. Når du har valgt riktig skriver og papirstørrelse, klikker du på Skriv ut.