Shopifys distribusjonsnettverk

Bilde av esker med ordene klarhetsnav

Årets Black Friday Cyber Monday (BFCM) finner sted fra 25. til 28. november 2022. Shopifys distribusjonsnettverk og transportører forbereder seg på et høyt aktivitetsnivå i nettverket under BFCM-helgen og gjennom høytiden.

Det er kritiske trinn du bør ta for å konfigurere Shopify-butikken og forberede bedriften på BFCM. Vær oppmerksom på viktige datoer og eventuelle oppdateringer i tjenestene som leveres av SFN og transportørselskaper.

For å hjelpe SFN med å sikre at oppfyllingssenterne er klare til å støtte deg under BFCM bør du for BFCM 2022 for bedriften din. Informasjonen som oppgis i rushtidsplanen hjelper SFN med å planlegge for den mest hektiske tiden for å sikre at oppfyllingssenterne har de nødvendige ressursene og kan optimaliseres for raskest mulig leveranse til kundene dine.

SFN-brukerstøtte er tilgjengelig for å svare på spørsmål om SFN. Hvis du ønsker å diskutere markedsførings- og oppfyllelsesstrategien for BFCM kan du kontakte SFNs kontoadministreringsteam.

Du kan også se gjennom Shopifys veiledning til høytidssalg for tips og ideer til hvordan du kan promotere butikken under BFCM og høytiden.