Varsler om lagerbeholdning

Shopify bruker salgshistorikken til produktvarianten og antallet som er tilgjengelig i et distribusjonssenter for å anslå hvor mange dagers lagerbeholdning du har igjen for en produktvariant.

Vis lagerbeholdning

Fra appen for Shopifys distribusjonsnettverk klikker du på Lagerbeholdning i appen for å se hvor mange dager med lagerbeholdning du har for en variant i et distribusjonssenter.

Antall dagers lagerbeholdning vises i den siste kolonnen i tabellen.

Angi lagervarsler

Du kan sette opp varsler for å minne deg på å fylle på lagerbeholdningen ved distribusjonssentre.

Steg:

1. Fra appen for Shopifys distribusjonsnettverk klikker du på Innstillinger.
  2. I Lagervarsler-seksjonen angir du minimumstiden for lagerbeholdningen du trenger til produktene dine.

Du blir varslet når antall dagers lagerbeholdning for alle varianter faller under minimumstiden. Lagervarsler vises på Hjem- og Lagerbeholdning-siden.