Sett opp fraktpriser og -metoder

Når du har satt opp fraktsoner for områdene du vil sende produktene dine til, kan du velge metodene du vil bruke for å få kundenes bestillinger levert til dem. Du kan tilby flere leveringsmetoder for samme sone, slik at kundene kan velge mellom ulike leveringshastigheter og -kostnader i kassen:

• Opprett prisbaserte eller vektbaserte fraktpriser for vanlige portotjenester.
  • Hvis butikken din har Advanced Shopify-abonnement eller høyere, kan du tilby beregnede fraktpriser fra USPS, Canada Post, FedEx, UPS og andre budfirmaer ved hjelp av din egen påloggingsinformasjon. Beregnede priser er tilgjengelig for alle abonnementer hvis du bruker Shopify Shipping.
  • Velg mellom tilgjengelige oppfyllelses- og droppshippingstjenester som sender bestillingene for deg.

Du konfigurerer alle butikkens fraktpriser og leveringsmetoder med på siden for Frakt-innstillinger. Disse innstillingene avgjør hvilke leveringsmetoder kundene ser i kassen, som avhenger av hvor de befinner seg og bestillingens detaljer.

I denne seksjonen