Legg til en oppfyllelsestjeneste

Med Shopify kan du bruke en oppfyllelsestjeneste gitt at lageret du bruker kan behandle bestillinger per e-post. Hvis de trenger mer kontakt enn det, kan du jobbe med en API-utvikler fra Shopify Experts til å utvikle en egendefinert app.

Aktiver en oppfyllelsestjeneste

Trinn:

1. Under Flere leveringsmetoder > Egendefinert bestillingsoppfyllelse-seksjonen klikker du på Legg til oppfyllelsestjeneste.

2. Angi følgende i skjemaet:

- tittel på leverandøren for egendefinert oppfyllelse - e-postadressen til leverandøren av egendefinert oppfyllelse

Når du merker en vare eller fullfører en bestilling som fullført i Shopify-administratoren, sender oppfyllelsestjenesten en e-post med all bestillingsinformasjonen slik at de kan oppfylle den for deg.

1. Klikk på Legg til oppfyllelsestjeneste.

Angi produktene som skal oppfylles av den egendefinerte tjenesten

Hvis du bruker en tredjeparts oppfyllelsestjeneste for et produkt, kan du også lagre produktet på steder som du administrerer.

Trinn:

1. Fra butikkens Produktside velger du produktet som skal oppfylles av den egendefinerte tjenesten.

2. I Lagerbeholdning-seksjonen velger du oppfyllelsestjenesten du vil bruke fra Lagerbeholdningen som administreres av rullegardinmenyen.

3. Klikk på Lagre for å lagre endringene.

Send solgte linjevarer for egendefinert oppfyllelse

En oppfyllelsestjeneste sender ikke en vare for deg før du merker bestillingen som oppfylt fra Shopify-administratoren.