Tilpassede oppfyllelsestjenester

Med Shopify kan du bruke en oppfyllelsestjeneste gitt at lageret du bruker kan behandle bestillinger per e-post. Hvis de trenger mer kontakt enn dette, kan du leie inn en Shopify-partner for å utvikle en tilpasset app.

Aktiver en oppfyllelsestjeneste

Trinn:

Sett produktene dine til å bli oppfylt av den tilpassede tjenesten

Trinn:

1. Fra butikkens Produktside velger du produktet som skal oppfylles av den egendefinerte tjenesten.
  2. Velg oppfyllelsestjenesten du ønsker å bruke fra rullegardinmenyen Lagerbeholdningen lagerføres ved i Lagerbeholdning-seksjonen.
  3. Klikk på Lagre for å lagre endringene.

Send en oppfyllelsesforespørsel til den tilpassede oppfyllelsestjenesten

Når du er klar for at kundens oppfyllelsestjeneste skal sende en bestilling, merker du bestillingen som sluttført fra Shopify-administrator.

Slett en tilpasset oppfyllelsestjeneste

Hvis du ikke lenger vil bruke en bestemt oppfyllelsestjeneste, må du kontrollere at prisene ikke blir tilbudt kundene i kassen. Hvis kontoen din hos oppfyllelsestjenesten er i god stand, kan du når som helst aktivere den på nytt.