Slett en oppfyllelsestjeneste

Hvis du ikke lenger vil bruke en bestemt oppfyllelsestjeneste, må du kontrollere at prisene ikke blir tilbudt kundene i kassen. Hvis kontoen din hos oppfyllelsestjenesten er i god stand, kan du når som helst aktivere den på nytt.

Trinn:

1. I Flere fraktmetoder > Tilpasset oppfyllingstjeneste-seksjonen klikker du på Rediger ved siden av oppfyllelsestjenesten du vil fjerne.

2. Klikk på Slett.

3. Velg en ny plassering som overtar lagerbeholdningen og uoppfylte bestillinger som er tilordnet denne plasseringen.

4. Klikk på Slett.

5. Klikk på Slett for å bekrefte.