Adressere behandlingstider

Hvis du viser en forventet frakthastighet ved siden av fraktprisene i kassen, bør du også informere kundene om behandlingstidene. For mer informasjon om hva behandlingstider er, kan du se Forstå og redusere behandlingstider.

Forventede frakthastigheter kan vises i følgende situasjoner:

• hvis de manuelt angis i en egendefinert fast fraktpris
  • hvis du bruker transportørberegnede fraktpriser
  • hvis du bruker funksjonen for frakthastigheter

Mange kunder forventer at frakthastigheten som er oppført ved siden av en fraktpris også er antall dager det vil ta før bestillingen ankommer. De fleste bedrifter har imidlertid minst 24-48 timers behandlingstid før bestillingen sendes. Dette kan gjøre at kundene kontakter deg med støtteforespørsler og lurer på hvor bestillingen deres er, og det kan skape en dårlig opplevelse for kundene.

Ved å gjøre behandlingstidene tydelige for kundene i kassen kan du redusere disse støttehenvendelsene og skape en mer positiv kundeopplevelse. Du kan fortelle kundene om behandlingstidene i kassen, eller på en side med vanlige spørsmål, en fraktinformasjonsside eller siden med fraktbetingelser. Alternativt, om du ikke bruker transportørberegnede fraktpriser, kan du også fjerne estimatene for frakthastigheter fra fraktprisene.

Juster meldingene i kassen for behandlingstider

Du kan justere tekstene i kassen gjennom temainnstillingene for å legge til en beskjed til kundene. Det kan være fordelaktig å informere dem om hvor lang tid det tar å behandle bestillingen før frakttiden starter, slik at de forstår når de kan forvente at bestillingen ankommer.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Temaer.
  2. Klikk på Handlinger > Rediger språk ved siden av temaet ditt.
  3. Klikk på Kasse og system-fanen.
  4. I seksjonen Frakt i kassen redigerer du Fraktmåtetittel-feltet for å fremheve behandlingstidene dine, som for eksempel Shipping method (Orders shipped within X - X days) eller Shipping method (Orders are processed in X - X business days).

Oppdatere en eksisterende side med vanlige spørsmål eller fraktinformasjon

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Sider.
  2. Klikk på siden du vil oppdatere.
  3. Angi informasjonen om behandlingstidene og klikk på Lagre.

Opprett en ny side med vanlige spørsmål eller fraktinformasjon

1. Fra Shopify-administrator går du til Nettbutikk > Sider.
  2. Trykk på Legg til side.
  3. Legg til innholdet på siden og klikk på Lagre.
  4. Valgfritt: Legg til siden i nettbutikkens menyer. For detaljerte instruksjoner for redigering av nettbutikkens menyer, kan du se Legg til, fjern eller rediger menyelementer i nettbutikken.

Oppdater siden med retningslinjer for frakt

1. Gå til Innstillinger > Retningslinjer fra Shopify-administrator.
  2. I seksjonen Retningslinjer for frakt kan du redigere retningslinjene for frakt slik at de inkluderer behandlingstidene for bestillinger.
  3. Klikk på Lagre.

Opprett retningslinjer for frakt

Når du oppretter retningslinjer for frakt vil en kobling til retningslinjene for frakt vises i kassen. Du kan også koble direkte til retningslinjene fra nettbutikken.

1. Gå til Innstillinger > Retningslinjer fra Shopify-administrator.
  2. I seksjonen Retningslinjer for frakt oppgir du fraktbetingelsene dine samt behandlingstidene for bestillinger.
  3. Klikk på Lagre.
  4. Valgfritt: Legg til retningslinjene for frakt i butikkens menyer. For detaljert informasjon, kan du se Legg til retningslinjer i butikkens menyer.

Fjern frakthastigheter fra tittelen til en fraktpris

Hvis det er lagt til frakthastigheter i titlene til fraktprisene, kan du fjerne dem ved å redigere fraktprisene.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Frakt og leveranse.

2. Ved siden av fraktprofilen du vil redigere en pris for, klikker du Administrer.

3. Klikk på ...-knappen ved siden av prisen du vil redigere.

4. I rullegardinmenyen klikker du Rediger pris.

5. Fjern informasjonen om frakthastighet, og klikk på Ferdig.

6. Klikk på Lagre.

Fjern frakthastigheten fra en fraktpris

Hvis det er lagt til frakthastigheter i fraktprisene med funksjonen for frakthastigheter, kan du fjerne frakthastigheten ved å angi fraktprisen til Egendefinert fastpris (ingen frakthastighet).

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Frakt og leveranse.

2. Ved siden av fraktprofilen du vil redigere en pris for, klikker du Administrer.

3. Klikk på ...-knappen ved siden av prisen du vil redigere.

4. I rullegardinmenyen klikker du Rediger pris.

5. I rullegardinmenyen Frakthastighet velger du Tilpasset fastpris (ingen frakthastighet).

6. Klikk Ferdig, og klikk så Lagre.