Konvertere til fraktprofiler i flere land

Avhengig av hvordan butikken din er satt opp, må du kanskje konvertere den før du kan bruke fraktprofiler med flere utganger og belaste produktbaserte fraktpriser.

Hvis butikken din ikke har fraktprofiler med flere opprinnelser, kan du ikke opprette tilpassede fraktprofiler eller opprette stedsspesifikke fraktpriser.

Før du setter i gang

Det er en rekke hensyn du bør være oppmerksom på før du konverterer butikken til flere utsendte fraktprofiler.

Profiler med fleropprinnelsesfrakt og flere steder

Hvis du ikke har aktivert lagerbeholdning på flere steder og du vil bruke flere utsalgssteder i administratoren, må du konvertere butikken til en som sporer lagerbeholdningen på de ulike stedene. Hvis du vil ha mer informasjon om denne prosessen, kan du se konvertering til flere steder.

Apper som kontrollerer og redigerer fraktpriser i Shopify-administratoren

Noen fraktapper tilbyr lignende funksjoner som fraktprofiler, som for eksempel fraktpriser per produkt, fraktprissammenslåing eller rabatter. Hver fraktapp integreres ulikt med fraktprofiler. Kontakt utviklerne av eventuelle fraktapper som du bruker for å finne ut hvordan du integrerer appen med utsalgsprofiler med fleropprinnelsesfrakt.

Flere steder for bestillingsoppfyllelse på nett

Hvis du har mer enn én aktiv plassering som oppfyller nettbestillingene, splittes bestillingene for innfrielse i kassen basert på produktlagernivåene.

Når produktene i en bestilling må sendes fra ulike steder eller er en del av ulike frakt profiler, blir et frakt- eller leveringsgebyr beregnet for hver vare, og deretter legges hver fraktavgift sammen. Kunden ser kun de siste fraktkostnadene i kassen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan prisene legges sammen, kan du se kombinerte priser i kassen.

Ingen steder for bestillingsoppfyllelse på nett

Hvis du ikke har noen aktive plasseringer som oppfyller nettbestillinger, kan du ikke aktivere utsending av flere utsalgssteder. For å endre om stedene dine kan oppfylle nettbestillinger, må du se sette opp utsalgsstedene dine.

Steg 1: Velg om du vil konvertere butikken din

Du kan velge om eller når du vil begynne å bruke profiler med fleropprinnelsesfrakt for butikken din. Du trenger ikke å konvertere med en gang.

OBS: Konvertering av butikken for å bruke profiler med fleropprinnelsesfrakt kan ikke angres. Etter at du har konvertert, kan du ikke bytte tilbake til enkeltopprinnelsesfrakt.

Vurder å konvertere til profiler med fleropprinnelsesfrakt hvis du driver butikken på følgende måter:

• Du har flere utsalgssteder eller steder der du oppfyller bestillinger.
  • Du sender nettbestillinger fra enten én eller flere steder, inkludert innfrielsestjenester.

Steg 2: Konverter fra profil med enkeltopprinnelsesfrakt til fleropprinnelsesfrakt

Hvis du velger å konvertere butikken din fra profiler med enkeltopprinnelsesfrakt til fleropprinnelsesfrakt, må du følge disse trinnene for å konvertere butikken.

OBS: Konvertering av butikken for å bruke profiler med fleropprinnelsesfrakt kan ikke angres. Etter at du har konvertert, kan du ikke bytte tilbake til enkeltopprinnelsesfrakt.

1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Innstillinger > Levering.

2. I Fraktprofiler-seksjonen klikker du Administrer priser.

3. I Send fra-seksjonen klikker du Aktiver utsending av fleropprinnelsfrakt.

Knappen for å aktivere frakt med flere opprinnelser

4. Klikk på Fortsett.

5. Klikk Lagre for å opprette den nye fraktprofilen.

6. Klikk på Lagre for å bekrefte aktiveringen av frakt med flere opprinnelser.