Aktivere tredjeparts fraktpriser beregnet av budfirma

Transportørberegnede fraktpriser (CCS) bestemmes i kassen av tredjepartstransportører, slik at kundene belastes riktig basert på bestillingsdetaljene. Med CCS-priser kan du belaste kundene det nøyaktige beløpet en transportør, som UPS eller FedEx, belaster deg når du kjøper en fraktetikett. Denne seksjonen forklarer hvordan du aktiverer funksjonen for tredjepartsberegnet frakt og kobler transportørkontoer til Shopify-administrator.

Aktivere transportørberegnet frakt: For å aktivere transportørberegnet frakt må butikken ha Advanced- eller Plus-abonnementet. Hvis du har Shopify-abonnementet for øyeblikket, kan du velge en månedlig avgift for å legge til funksjonen eller bytte til årlig fakturering. Kontakt Shopify-brukerstøtte for mer informasjon eller hjelp.

Koble til transportørkontoer: Hvis du har din egen konto hos en kvalifisert transportør, kan du koble den til Shopify-administrator. Dette gjør at du kan vise transportørberegnede fraktpriser til kundene i kassen. Finn ut mer om støttede transportørkontoer.

Tredjepartsapper for fraktpriskalkulatorer: Noen tredjepartsapper for fraktpriskalkulatorer krever at du aktiverer denne funksjonen. Hvis du bruker en tredjepartsfraktapp til å vise priser for andre transportører, må du konfigurere reservefraktpriser i tillegg.

Utviklerressurser: Utviklere kan finne ut mer om CarrierService API for å konfigurere transportørberegnet frakt for appene sine.