Kjøp frakt- og returetiketter i Shopify ved hjelp av din egen UPS-konto

Shopify tilbyr de beste prisene og de mest relevante tjenestene som er tilgjengelige, basert på informasjon på tidspunktet for transitt fra UPS. Hvis du kobler din egen UPS-konto med Shopify, kan du kjøpe UPS fraktetiketter direkte i Shopify administrator ved hjelp av priser som er knyttet til UPS-kontoen din, og betale for dem gjennom UPS-fakturaene dine. Etiketter kjøpt med UPS-kontoen din kan bare oppfylles fra steder i USA.

Du må bare bruke din egen UPS-konto hvis du ikke vil kjøpe UPS-fraktetiketter til de rabatterte prisene som tilbys gjennom Shopify Shipping.

Legg til din egen UPS-konto i fraktinnstillingene dine

Når du bruker din egen UPS-konto til å kjøpe UPS-frakt- og returetiketter, mottar du fraktprisene som er knyttet til UPS-kontoen din, og du faktureres av UPS (ikke av Shopify).

Trinn:

1. I Flere leveringsmetoder-seksjonen, kan du klikke på Administrer budfirmaer.
  2. I Administrer budfirmaer-dialogboksen, kan du klikke på Rediger ved siden av UPS.
  3. I Rediger UPS®-kontoen din-dialogboksen, kan du klikke på UPS-kontoen din i Konto for kjøp av etiketter-seksjonen.
  1. Klikk på Send inn.

Når du belastes for en fraktetikett, vises beløpet på UPS-fakturaen i Internett-kontoer-seksjonen. Du belastes ikke for returetikettene før de er skannet.

Hvis du har problemer med UPS-kontoen din, eller hvis du har spørsmål om UPS-fraktetikettene du kjøper, bør du kontakte UPS direkte for hjelp. For å finne ut mer, kan du se Hvem kan jeg kontakte for hjelp?

Kjøp en UPS-frakt- eller returetikett til en bestilling

Etter at du har konfigurert UPS-kontoen din, er det to forskjellige måter du kan kjøpe UPS-fraktetiketter i Shopify-administrator:

Du kan også opprette en UPS-returetikett for en innenlands bestilling.

Annullere en frakt- eller returetikett

Noen ganger må man kansellere en fraktetikett etter at man har kjøpt den. Du kan gjøre dette fra den tilknyttede bestillingens side i Shopify administrator. Når du har annullert en fraktetikett, blir du ikke belastet for den på UPS-fakturaen din. For å finne ut mer om hvordan denne prosessen fungerer, kan du se Annuller en fraktetikett.

Du kan også kansellere en UPS-fraktetikett fra UPS-kontoen din på UPS.com. Hvis du gjør det, blir ikke den tilknyttede bestillingen oppdatert for å gjenspeile den endringen i Shopify administrator.

Returetiketter utløper ikke og kan ikke annulleres, men du blir ikke belastet for ubrukte etiketter.

Hvem kan jeg kontakte for å få hjelp?

For hjelp med å konfigurere UPS-kontoen din i Shopify-administrator, kan du kontakte Shopifys brukerstøtte.

For hjelp med problemer relatert til UPS-kontoen din og UPS-fraktetikettene du kjøper, kan du kontakte UPS' kundestøtte. Du kan kontakte dem på 1-800-742-5877 (USA og Canada), på 03457-877-877 (Storbritannia) eller ved å besøke UPS' Hjelp og støtte.