Kom i gang

Hvis bestillingene sendes fra flere steder eller du planlegger å bruke Shopify Shipping til å kjøpe fraktetiketter, er det noen ekstra innstillinger du kan konfigurere før du lanserer Shopify-butikken.

Legg til fraktsteder

Som standard tilføres den opprinnelige adressen som oppgis når en Shopify-konto opprettes som et sted. Dette stedet er også satt til å kunne oppfylle bestillinger.

Sørg for at alle andre steder du planlegger å sende fra, i tillegg til apper som oppfyller produktene på dine vegne, legges til som steder. Hvis du vil ha mer informasjon om steder, kan du se Konfigurere steder.

Legg til en pakketype

Hvis butikken din er lokalisert i USA eller Canada, kan du legge til mål og vekt til de foretrukne pakkene på siden for Frakt-innstillinger. Ved å legge inn mål og vekt for pakkene blir de beregnede fraktprisene mer nøyaktige.

Du kan ha én standardpakke og et hvilket som helst antall lagrede pakker. Standardpakken brukes til å beregne fraktprisene i kassen, men en eventuell lagret pakke kan brukes når du kjøper en etikett gjennom Shopify Shipping.

For eksempel: Hvis standardpakken er en eske på 8" x 10" x 10" som veier 0,1825 kg, vil hver bestilling gjennom kassen bruke den esken for vektbasert eller budfirmaberegnet pris. Du kan imidlertid velge hvilken som helst av de lagrede pakkene når du kjøper en fraktetikett for å gjøre etiketten nøyaktig.

Trinn:

1. I Pakke-seksjonen klikker du på Legg til pakke.

2. I dialogboksen angir du nødvendig informasjon om pakketypen.

Noen e-posttyper har begrensninger på pakkestørrelsen som du kan bruke for å levere produktene. En melding om passende størrelsesbegrensninger vil vises i dialogen når du oppretter en ny pakketype.

1. Klikk på Legg til pakke.

Legg til USPS fastpris på emballasje

Prissetting av fastpris avgjøres av emballasjen du velger så lenge pakken veier mindre enn 32 kg. Du belastes for prisen på fastpris eske eller konvolutt og ikke pakkenes vekt eller avstanden den må reise.

Trinn:

1. I Lagrede pakker-seksjonen, klikker du på Legg til pakke.
  2. I dialogboksen, klikker du på Budfirmaets innpakning.
  3. Velg den riktige pakketypen til fast pris fra listen:
  1. Hvis du vil angi denne pakken som standardpakken, merk av Angi som standardpakke.

2. Klikk på Legg til pakke.

Konfigurer standardpakkens dimensjoner

Trinn:

1. I Lagrede pakker-delen, klikker du på tittelen på pakken som er ved siden av Standard-etiketten.
  2. Angi tittelen, dimensjonene og vekten på den standard forsendelsespakken din.
  3. Klikk på Lagre.

Rediger en pakketype

1. I Pakker-delen klikker du Rediger ved siden av pakketypen.

2. I dialogboksen angir du endringene og klikker Lagre.

Slette en pakketype

1. I Pakker-delen klikker du Rediger ved siden av pakketypen.

2. Klikk Slett pakke og deretter Slett i bekreftelsesdialogboksen.