Shopify Flow for Shopifys distribusjonsnettverk

SFN-forhandlere kan nå bruke Shopify Flow, en gratis automasjonsplattform for e-handel som lar deg automatisere oppgaver og prosesser i Shopify-butikken og på tvers av apper. Du kan installere Flow fra Shopify App Store, eller kontakte SFN for å få tilgang.

Konfigurere arbeidsflyter

Du kan automatisere vanlige oppgaver i Shopify ved å opprette arbeidsflyter i Flow som har utløsere, betingelser og handlinger. For å optimalisere hvordan du bruker Shopify og SFN kan du konfigurere mange vanlige arbeidsflyter med Flow, som varsler om lav lagerbeholdning.

På grunn av måten SFN behandler bestillinger på, kan noen arbeidsflyter skape forstyrrelser mellom Shopify og SFN. Unngå å sette opp følgende arbeidsflyter i Flow:

• Arbeidsflyter som forsinker innhenting av betalinger for bestillinger i Shopify
  • Arbeidsflyter som endrer bestillinger som er tilordnet til SFN etter en oppfyllingsforsinkelse, som å legge til varer i en bestilling

Opprette en Flow-arbeidsflyt for varsler om lav lagerbeholdning

Arbeidsflyter for varsler om lav lagerbeholdning bidrar til å sikre lagerbeholdning i SFN. Når lagernivåene dine i SFN begynner å bli lave, sørger denne arbeidsflyten for at du mottar varsler utenfor Shopify-administrator, som gjennom Slack eller på e-post.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper > Shopify Flow.
  2. Klikk på Opprett arbeidsflyt.
  3. Klikk Bla gjennom maler.
  4. Velg Lagerbeholdning og merch, og velg Bli varslet når lagerbeholdning for produktvarianter er lav.
  5. Klikk på Installer.
  6. Valgfritt: Hvis du vil at lagervarselet bare skal gjelde for et bestemt produkt, kan du legge til produktet som et kriterie.
  7. For å begynne å bruke arbeidsflyten veksler du bryteren fra Av til .

Legg til en vare som et arbeidsflytkriterie i Flow

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper > Shopify Flow.
  2. Klikk på arbeidsflyten du vil redigere.
  3. Klikk på Sjekk om, og klikk på Legg til kriterie.
  4. Legg til kriteriene du ønsker å bruke for å velge varer.

- Hvis du vil legge til en enkeltvare klikker du Produktvariant, og deretter sku. I Sku-boksen for kriteriet du nettopp opprettet angir du SKU-informasjonen. - Hvis du vil legge til et produkt med varianter klikker du på Produkt, og klikker så på tittel. I Tittel-boksen for kriteriet du nettopp opprettet angir du produkttittelen.

1. Klikk hvor som helst utenfor tekstboksen for å bekrefte.

2. Klikk på Bruk endringer, og klikk på Bruk.