Redigere pakksedler

Hver pakke som innfris av Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) inneholder en trykt Shopify-pakkseddel for oppfyllelsen. SFNs oppfyllingssentre skriver ut følgeseddelen som du forhåndsviser i Shopify-administratoren. Avhengig av oppfyllingssenteret kan følgesedler ha et av følgende formater:

• Papir på 8,5 ganger 11 tommer
  • Etikett på 4 ganger 6 tommer

Apper som påvirker gavemeldinger eller bestillingsmerknader støttes ikke av SFN, og vises ikke på SFN-følgesedler.

Tabellen nedenfor viser hvordan følgesedlene skrives ut på begge papirstørrelser basert på Shopifys standardmal og den SFN-anbefalte malen. For å gjøre følgesedlene mer lesbare på den minste papirstørrelsen, kan du endre malen for følgesedler til SFN-malen.

Følgeseddelmaler skrevet ut på ulike papirstørrelser
Papirstørrelse Standard Shopify-mal SFN-mal
8,5 tommer ganger 11 tommer
4 tommer ganger 6 tommer

Følgesedlene gjengis med Liquid, et malspråk som er utviklet av Shopify. Når du oppdaterer følgeseddelmalen for SFN, blir følgesedlene du skriver ut med Shopify også skrevet ut i dette formatet.

Du vil miste alle tilpasninger du har gjort på følgesedlene hvis du bruker den SFN-anbefalte malen.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Frakt og levering.
  2. I Pakksedler-delen klikker du Rediger.
  3. Fremhev hele koden i redigeringsprogrammet, og slett den.
  4. Last ned malen for SFN-følgesedler.

5. Kopier all Liquid-koden i malfilen, og lim den inn i redigeringsverktøyet.

6. Klikk Forhåndsvis mal for å se endringene.

7. Klikk på Lagre.

Hvis du vil endre følgeseddelen tilbake til Shopifys standardmal, kan du klikke på Tilbakestill til standard på redigeringssiden.