Laste ned produkt- og overføringsetiketter for sending av produkter til Shopifys distribusjonsnettverk

Når du har valgt en fraktmetode for å sende produkter til Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) må du laste ned etikettene for forsendelsen.

Hver forsendelse som sendes til SFN må inneholde følgende etiketter:

• Produktetiketter som identifiserer hvilke produkter som er pakket i en eske.
  • Overføringsetiketter som identifiserer forsendelsen når den ankommer et SFN-oppfyllingssenter.

For å unngå mottaksfeil, forsinkelser og gebyrer for manglende samsvar må du sikre at du laster ned, skriver ut og fester etiketter for alle produkter i forsendelsen. For informasjon om riktig etikettplassering for fraktmetoden, kan du se retningslinjene for Small Parcel- og Freight-forsendelser.

Last ned SFN-produktetikettene

1. Gå til Innkommende overføringer fra SFN-appen og velg en innsendt innkommende overføring.
  2. Hvis du ikke har valgt en fraktmetode i seksjonen Velg en fraktmetode velger du et av følgende alternativer:

• SMALL PARCEL
    • FREIGHT
  3. Velg Produktetiketter i seksjonen Pakking og merking.

4. Velg Etikettstørrelse som støttes av skriveren.

5. Klikk på Last ned etiketter.

Når du har lastet ned og skrevet ut produktetikettene, må du pakke og merke produktene i henhold til retningslinjene for pakking og merking for din fraktmetode:

Last ned SFN-overføringsetikettene

1. Gå til Innkommende overføringer fra SFN-appen og velg en innsendt innkommende overføring.
  2. Hvis du ikke har valgt en fraktmetode i seksjonen Velg en fraktmetode velger du et av følgende alternativer:

• SMALL PARCEL
    • FREIGHT
  3. Velg Overføringsetiketter i seksjonen Pakking og merking.

4. Velg Etikettstørrelse som støttes av skriveren.

5. Klikk på Last ned etiketter.

Når du har lastet ned og skrevet ut overføringsetiketter pakker og merker du forsendelsen i henhold til retningslinjene for pakking og merking for din fraktmetode: