Lagervarsler for Shopifys distribusjonsnettverk

Du kan konfigurere varsler for å minne deg på å sende mer lagerbeholdning til Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) når lagernivået er lavt. Når du konfigurerer et lagervarsel kan du velge om du ønsker å bli varslet basert på forventet antall dager med lagerbeholdning du har igjen.

Du varsles når antall dager med lagerbeholdning for noen variant faller under minstegrensen du har angitt. Lagervarsler vises i SFN-appen på Oversikt- og Lagerbeholdning-fanene.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper > Shopifys distribusjonsnettverk.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. I Lagerbeholdningsvarsling-seksjonen angir du minimumstiden for lagerbeholdningen du trenger til produktene dine.