Følgesedler for Shopifys distribusjonsnettverk

Alle pakker som oppfylles av Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) inneholder en følgeseddel skrevet ut på 4 ganger 6-tommers papir. Følgesedlene inneholder leverings- og fakturaadresser, samt produktinformasjon som SKU-nummer, vekt og antall. Du kan redigere og forhåndsvise malen for følgesedler i Shopify-administrator.

Alle Shopify-bestillinger bruker samme mal for følgesedler uavhengig av om de oppfylles av SFN. Når du endrer malen for følgesedler til SFN-malen vil følgesedlene du skriver ut fra Shopify-administrator bruke den samme malen.

Apper som legger til gavemeldinger eller bestillingsmerknader støttes ikke av SFN, og påvirker ikke informasjonen som vises på SFN-følgesedler.

Tabellen nedenfor viser hvordan følgesedler skrives ut med Shopifys standardmal og den SFN-anbefalte malen.

Følgeseddelmaler skrevet ut på ulike papirstørrelser
Papirstørrelse Standard Shopify-mal SFN-mal
4 tommer ganger 6 tommer

Konfigurer SFN-malen for følgesedler

Følgesedler gjengis med Liquid, et malspråk som er laget av Shopify. Hvis du er komfortabel med HTML, CSS og Liquid, kan du redigere følgeseddelmalen fra Shopify-administrator.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Frakt og levering.
  2. I Pakksedler-delen klikker du Rediger.
  3. Fremhev hele koden i redigeringsprogrammet, og slett den.
  4. Last ned malen for SFN-følgesedler.

5. Kopier all Liquid-koden i malfilen, og lim den inn i redigeringsverktøyet.

6. Klikk Forhåndsvis mal for å se endringene.

7. Klikk på Lagre.

Hvis du vil endre følgeseddelen tilbake til Shopifys standardmal klikker du Tilbakestill til standard på redigeringssiden.