Redigere pakksedler

Hver pakke som oppfylles av Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) inkluderer en utskrevet Shopify-følgeseddel for bestillingen. Noen av SFN-oppfyllingssenterne skriver ut følgesedler på papir i størrelsen 8,5 ganger 11 tommer (letter), mens andre oppfyllingssentre skriver ut følgesedler som etiketter i 4 ganger 6 tommer.

Tabellen nedenfor viser hvordan følgesedlene skrives ut på begge papirstørrelser basert på Shopifys standardmal og den SFN-anbefalte malen. For å gjøre følgesedlene mer lesbare på den minste papirstørrelsen, kan du endre malen for følgesedler til SFN-malen.

Følgeseddelmaler skrevet ut på ulike papirstørrelser
Papirstørrelse Standard Shopify-mal SFN-mal
8,5 tommer ganger 11 tommer
4 tommer ganger 6 tommer

Følgesedlene gjengis med Liquid, et malspråk som er utviklet av Shopify. Når du oppdaterer følgeseddelmalen for SFN, blir følgesedlene du skriver ut med Shopify også skrevet ut i dette formatet.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Frakt og levering.
  2. I Pakksedler-delen klikker du Rediger.
  3. Fremhev hele koden i redigeringsprogrammet, og slett den.
  4. Last ned tekstfilen for SFN-følgeseddelmalen.
  5. Kopier all Liquid-koden i filen og lim den deretter inn i redigeringsprogrammet.
  6. Klikk Forhåndsvis mal for å se endringene.
  7. Klikk på Lagre.

Hvis du vil endre følgeseddelen tilbake til Shopifys standardmal, kan du klikke på Tilbakestill til standard på redigeringssiden.