Oppgrader fraktetiketten din

Du kan be om at Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) leverer pakken din raskere til kundene ved å oppgradere fraktetiketten for bestillingen. For å oppgradere fraktetiketten må du kansellere bestillingen i SFN og Shopify uten å refundere kunden, duplisere bestillingen i Shopify med en raskere fraktmetode, og deretter be om oppfylling av den nye bestillingen i SFN-appen.

For å oppgradere fraktetiketten må bestillingen din oppfylle følgende krav:

• Bestillingen må være ikke-behandlet.
  • Alternativet om å kansellere oppfylling av bestillingen må være tilgjengelig i SFN-appen.
  • Den raskeste fraktmetoden må være konfigurert i fraktkartleggingen din.

Steg 1: Kanseller SFN-oppfyllingen

1. Fra Shopify-administrator går du til Bestillinger.
  2. Klikk på bestillingen med SFN-oppfyllingen du vil kansellere.
  3. Klikk på Vis oppfyllingsdetaljer i appen.
  4. I SFN-appen klikker du på Kanseller oppfylling, og klikker så på Kanseller oppfylling på nytt for å bekrefte.

Etter at du har kansellert oppfyllingen, kan du laste inn siden på nytt for å vise bestillingsstatusen som Kansellert.

Steg 2: Kanseller bestillingen i Shopify

1. Klikk på bestillingsnummeret i Oppsummering-seksjonen fra bestillingsdetaljsiden for den kansellerte SFN-bestillingen for å åpne bestillingsdetaljsiden i Shopify-administrator.
  2. Klikk Flere handlinger og velg Kanseller bestilling.
  3. I seksjonen Kanseller bestilling konfigurer du følgende alternativer:

1. Velg Refunder senere.
    2. Merk av for Tilbakefør varene til lager.
    3. Fjern avmerkingen Send et varsel til kunden.
  4. Klikk Kanseller bestilling.

Steg 3: Dupliser bestillingen i Shopify

1. På detaljsiden for den kansellerte bestillingen klikker du på Flere handlinger, og klikker så på Dupliser.
  2. Fjern alle kostnader fra bestillingen:

1. Klikk Legg til rabatt.
    2. Velg Prosentandel som rabattype, og angi 100 som rabattverdi.
    3. Klikk Bruk.
  3. Sett opp frakt for bestillingen:

1. Klikk Legg til frakt.
    2. Kopier fraktprisnavnet du vil bruke, og pass på at du ikke tar med bindestrek og kostnad.
    3. Velg Egendefinert
    4. Lim inn satsnavnet du kopierte i inndataboksen Satsnavn. Hvis satsnavnet ikke samsvarer med et tilgjengelig alternativ, vil SFN velge den tregeste fraktmetoden som standard.
    5. Valgfritt: Hvis du vil belaste kunden et gebyr, for eksempel for å dekke differansen i fraktpris, angir du gebyret i seksjonen Pris. SFN vil ikke behandle den nye bestillingen før du godtar betaling for bestillingen.
    6. Klikk på Ferdig.
  4. Klikk på Merk som betalt, og klikk på Opprett bestilling.

Steg 4: Be om at SFN starter oppfyllingen

1. Klikk på Vis oppfyllingsdetaljer i appen.
  2. I SFN-appen klikker du Be om oppfylling, og klikker så på Be om oppfylling igjen for å bekrefte.

Hvis du har problemer med denne prosessen kan du kontakte SFN-brukerstøtte for hjelp.