Finn belastningene dine for Shopifys distribusjonsnettverk

Kostnader for Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) legges til på Shopify-fakturaen slik at du ikke trenger å spore flere kvitteringer.

Du finner et sammendrag av omkostningene på den månedlige Shopify-fakturaen din.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Fakturering.
  2. I seksjonen Nylige fakturaer klikker du på fakturaen du vil vise.
  3. I fakturaen klikker du på Apper-seksjonen.

For et mer detaljert sammendrag av tidligere belastninger i SFN-appen, kan du klikke på Fakturering > Eksporter til CSV. Fire CSV-filer lastes ned til datamaskinen din i en ZIP-fil:

• pick_and_pack_charges.csv
  • shipping_charges.csv
  • special_project_charges.csv
  • storage_charges.csv

Åpne filene for en mer detaljert oversikt over hver kostnadstype.