Finn belastningene dine for Shopifys distribusjonsnettverk

Du har tilgang til dine nåværende og tidligere månedlige kontoutskrifter for Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) på Belastninger-siden i SFN-appen din. For hver oppfyllingsforespørsel vises detaljerte kostnader i seksjonen Oppfyllingskostnader.

Alle SFN-belastningene dine legges også til på Shopify-fakturaendin, så du trenger ikke å spore flere kvitteringer.

Se SFN-belastninger

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper > Shopifys distribusjonsnettverk.
  2. Klikk på Belastninger.
  3. Valgfritt: Hvis du vil se detaljerte belastninger, kan du velge en måned i seksjonene Måned til dato eller Tidligere belastninger, og klikke på Vis detaljer.

Eksporter tidligere SFN-belastninger

For å få en detaljert oversikt over belastningene dine kan du eksportere belastninger fra tidligere måneder som CSV-filer til datamaskinen din.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper > Shopifys distribusjonsnettverk.
  2. Klikk på Belastninger.
  3. I seksjonen Tidligere belastninger klikker du på Eksporter.

Følgende CSV-filer lastes ned til datamaskinen din i en ZIP-fil:

• pick_and_pack_charges.csv
  • shipping_charges.csv
  • special_project_charges.csv
  • storage_charges.csv