Oversikt over Shopifys distribusjonsnettverk

Før du begynner å bruke Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) må du sikre at produktene dine er egnet for SFN, og at bedriften er konfigurert riktig for å oppfylle kundebestillinger.

Noen varer egner seg ikke for SFN. Parfymer eller parfymerte produkter krever for eksempel en forhåndsgodkjenning før de kan sendes til SFN. Andre varer, som ammunisjon eller medisiner, er forbudt og kan ikke lagres eller oppfylles av SFN.

Hvis butikken er lokalisert i USA, og du bruker SFN til å oppfylle internasjonalt, må butikken oppfylle visse krav for å sikre at de riktige importavgiftene og skattene blir beregnet.

Du kan også automatisere SFN-oppgaver ved å konfigurere Shopify Flow, en gratis plattform som lar deg automatisere oppgaver og prosesser i Shopify-butikken og på tvers av apper, inkludert SFN.

I denne delen