Planlegge en pakkehenting

Hvis du kjøper DHL Express- eller UPS-etiketter gjennom Shopify Shipping, kan du planlegge henting direkte fra Shopify-administrator. Du kan planlegge en henting etter ønsket dato, klokkeslett og adresse. Ditt valgte budfirma godtar alle godkjente pakker med en gyldig etikett.

Planlegg en henting

For å kvalifisere for henting, må du kjøpe en UPS- eller DHL Express-etikett i Shopify.

Hentetidene er basert på tidssonen til henteadressen.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.

2. Gjør en av følgende for å planlegge en henting:

• Rett etter at du har kjøpt en fraktetikett for en bestilling, kan du klikke på Planlegg henting i Pakkehenting-seksjonen.
  • Fra siden til en bestilling som ble oppfylt UPS eller DHL Express, klikker du på Mer > Planlegg henting.
  1. Velg adressen for henting i rullegardinmenyen, eller angi en egendefinert adresse hvis du trenger pakkene dine hentet på et annet sted.
  1. Skriv inn navnet og telefonnummeret til en person som sjåføren kan kontakte om nødvendig.

2. Fra rullegardinmenyen Dato, velger du datoen for henting.

3. Fra rullegardinmenyen Beregnet hentetidspunkt , velger du tidsperioden der pakken må hentes.

1. Hvis du planlegger en henting med UPS, velger du alternativet som best representerer hvor sjåføren bør se etter pakker fra deg på pakkestedet.

2. Angi ytterligere informasjon for budet (for eksempel kode til dørtelefon eller leilighetsnummer) i Spesielle instruksjoner-feltet.

3. Hvis du planlegger en henting med UPS, må du sjekke Varsle budfirmaet om at noen pakker veier mer enn 32 kg, slik at de tar dette med i beregningen hvis forsendelsen veier for mye.

1. Gå gjennom hentesammendraget og klikk på Plannlegg henting.

Du kan se dine planlagte hentinger på Bestillinger-siden i Shopify-administrator.

Kanseller en henting

Du kan kansellere en planlagt henting på Bestillinger-siden i Shopify-administrator.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.

2. Klikk på Vis hentinger fra Bestillinger-siden.

3. Klikk på Kanseller henting.

4. Klikk på Kanseller henting igjen for å bekrefte.

Priser

UPS On-Call Pickup® koster 4 dollar. Det er samme pris for et hvilket som helst antall pakker, uavhengig av dato, klokkeslett og adresse på hentingen.

DHL Express Pickup er gratis. Denne tjenesten er inkludert med kjøpet av en etikett.

Levering av pakkene dine

Hvis du foretrekker å levere pakkene selv, kan du gjøre det på et hvilket som helst UPS- eller DHL Express-leveringssted. Du finner nærmeste leveringssted på UPS-leveringssiden eller DHL Express-leveringsdetektor.

Vanlige spørsmål

Finn svar på vanlige spørsmål om pakkehenting.

Er prisen for UPS On-Call Pickup® den samme hvis jeg planlegger den utenom Shopify?

Nei. Henteavgiften på 4 dollar er en eksklusiv rabattert pris for forhandlere som bruker Shopify Shipping. Ingen ytterligere avgifter eller tilleggsavgifter legges til.

Jeg forsøkte å kansellere en henting, men får beskjed om at det er for seint å gjøre det. Blir jeg fortsatt belastet? Hva skjer hvis sjåføren dukker opp og jeg ikke har en pakke til dem?

Ja, du blir fortsatt belastet siden sjåføren kommer for å hente pakkene som avtalt.

Jeg forsøkte å kansellere en henting, men får beskjed om at den ikke kan kanselleres på grunn av tekniske problemer. Hva skal jeg gjøre? Blir jeg fortsatt belastet?

Vent noen minutter, og prøv så å kansellere hentingen på nytt. Du blir fortsatt belastet siden sjåføren kommer for å plukke opp pakkene som avtalt. Du kan også kontakte Shopifys brukerstøtte og spørre om hjelp med å kansellere hentingen.

Hvor lang tid i forveien kan jeg planlegge en henting?

Du kan planlegge en henting opptil sju dager i forveien.

Jeg må planlegge en henting for i dag, en for i morgen og en for en dato frem i tid. Hvordan gjør jeg det?

Du kan planlegge flere hentinger hvis du har kjøpt minst én UPS- eller DHL Express-etikett.

Jeg bruker en personlig UPS- eller DHL Express-konto for frakt. Hvordan kan jeg planlegge en henting i Shopify-administrator?

Hentinger er bare tilgjengelig hvis du har kjøpt en etikett i Shopify.

Jeg planla en henting av 10 pakker, men nå har jeg 15 som må hentes. Hva skal jeg gjøre?

Sjåføren henter alle pakkene du har klar for dem uten ekstra kostnader, uansett antall fraktetiketter du hadde kjøpt på det tidspunktet du planla en henting.