Shopify Shipping med UPS

Shopify Shipping-etiketter fra USPS er tilgjengelig for forhandlere som sender fra lokalisasjoner i USA.

Innenlandsfrakt med UPS

Du kan sende innelands ved hjelp av UPS Next Day Air®, UPS Next Day Air Saver®, UPS 2nd Day Air®, UPS 3 Day Select® og UPS Ground.

Beskrivelse av UPS ' nasjonale frakttjenestetyper
Frakttjeneste Tidslinje for levering Beskrivelse
UPS Ground®* 1–5 virkedager En økonomisk måte å sende små pakker i USA.
UPS 3 Day Select®* 3 virkedager Send bestillinger i USA.
UPS 2nd Day Air®* 2 virkedager Send bestillinger raskt i USA som ikke må leveres neste dag.
UPS Next Day Air Saver®* Neste virkedag (ettermiddag) Send bestillinger i USA som må ankomme på ettermiddagen neste virkedag.
UPS Next Day Air®* Neste virkedag En måte å sende bestillinger som må ankomme neste virkedag.
UPS Next Day Air Early®* Neste virkedag (morgen) Send bestillinger som må ankomme på morgenen neste virkedag.

*Garantert levering

Internasjonal frakt med UPS

Du kan sende internasjonalt ved hjelp av UPS Worldwide Express®, UPS Worldwide Saver, UPS World Expedited® og UPS Standard til Canada.

De ulike internasjonale fraktmåtene som tilbys av UPS.
Frakttjeneste Tidslinje for levering Beskrivelse
UPS Standard* Dag bestemt etter planlagt dato Sende bestillinger som ikke haster til Canada.
UPS Worldwide Expedited* 2–5 virkedager Send små pakker som ikke haster til 220 land.
UPS Worldwide Saver* 1–3 virkedager (slutten av dagen) Send internasjonale bestillinger raskt.
UPS Worldwide Express* 1–3 virkedager (morgen) Send internasjonale bestillinger raskt til 120 land.
UPS Worldwide Express Plus* 1–3 virkedager (tidlig morgen) Send internasjonale bestillinger raskt til 55 land.

*Garantert levering

Inkludert forsikringsdekning

Forsikring er inkludert når du kjøper en fraktetikett fra UPS. Frakttjenester som inkluderer forsikringsdekning dekker maksimalt 100 USD.

Du kan legge til flere fraktforsikringer når du kjøper en fraktetikett.

Krav til UPS-adresse

UPS bruker sitt eget system for validering av leveringsadresser. Sørg for at alle adresser du bruker oppfyller UPS-kravene.

• Adressen er ikke en postboks – UPS kan ikke behandle forsendelser til eller fra en postboks gjennom Shopify Shipping.
  • Telefonnummeret er i riktig format – Inkluder retningsnummeret som en del av telefonnummeret. For eksempel 123-456-7890.
  • Adressen ligger på et støttet sted - UPS er begrenset til frakt innenfor det kontinentale USA, Hawaii og Alaska. Du kan ikke bruke UPS til å sende til eller fra Puerto Rico med Shopify Shipping. Hvis bedriften din er basert i Puerto Rico og du ønsker å bruke UPS, må du legge til UPS som en tredjepartstransportør.

Hvis en adresse oppfyller alle kravene, men fortsatt ikke godtas, kan du kontakte Shopifys brukerstøtte.

Returadresser

Når du først kjøper en UPS-etikett gjennom Shopify Shipping, blir du bedt om å oppgi en returadresse. Hvis en UPS-forsendelse må returneres eller blir avvist av mottakeren, vil UPS levere forsendelsen til returadressen som du oppga under oppsettet, ikke returadressen på etiketten.

Hvis du må endre returadressen din, kan du kontakte shipping-support@shopify.com og oppgi den nye returadressen.

Send inn et krav

Hvis en forsendelse er forsinket, tapt eller skadet, kan du sende en e-post til Shopify Shippings brukerstøtte for å spore pakken din og sende et krav.

Inkluder følgende informasjon i e-posten:

• din .myshopify.com-adresse
  • bestillingsnummeret
  • beskrivelse av skaden
  • mottakerens telefonnummer

Signatur kreves

Du kan angi forsendelsene dine til å kreve en signatur ved levering ved å merke av Signatur kreves når du kjøper en fraktetikett. Hvis du krever at den som signerer er over 18 år, merker du av Voksen signatur kreves i stedet. Prisen på disse tilleggene varierer avhengig av prisen på drivstofftillegget som er lagt til av UPS.

Bestill gratis frakttilbehør

Du kan bestille gratis frakttilbehør (for eksempel konvolutter, etiketter and poser) direkte fra UPS. Du må registrere deg for en gratis UPS-konto for å motta tilbehøret.

Kontaktinformasjon

Hvis du bruker UPS med Shopify Shipping og trenger hjelp, kan du se den følgende tabellen for å finne ut hvem du skal kontakte.

Disse skal du kontakte når du trenger hjelp med UPS og Shopify Shipping basert på behovene dine
Situasjon Kontakt
Få hjelp før du kjøper en etikett. Shopifys brukerstøtte
Få hjelp etter å ha kjøpt en etikett, for eksempel til omdirigering av en pakke. Shopifys brukerstøtte
Send inn et krav. Send en e-post til Shopify Shippings brukerstøtte.
For å finne ut mer om å sende inn en bestilling av en UPS-forsendelse, kan du se Send inn en bestilling.
Bestrid en fraktjustering. Shopifys brukerstøtte

Hvis du har kjøpt en etikett med din egen UPS-konto og ikke bruker Shopify Shipping, må du kontakte UPS direkte:

UPS' brukerstøtte (USA)

Innenlandsbestillinger: 1-800-742-5877

Internasjonale bestillinger: 1-800-782-7892

TDD/TTY: 1-800-833-0056