Kjøp av fraktetiketter i Canada

I Canada kan du kjøpe Shopify Shipping-etiketter for Canada Post.

Før du kjøper din første fraktetikett

Gå gjennom detaljene ved å bruke Canada Post med Shopify før du kjøper din første etikett.

Du må også passe på at du velger dimensjonene for standardpakken for at fraktavgiftene skal bli nøyaktige.

Kjøp en etikett

Kostnaden for Canada Post-fraktetiketter vises i CAD. Når du kjøper en fraktetikett, faktureres kostnaden i USD gjennom Shopify-kontoen din. For mer informasjon kan du se Fakturering og skatter.

Steg:

Når du er klar til å sende bestillingen din, kan du bli pålagt å skrive ut tollskjemaet separat og feste det på utsiden av pakken din.

Kjøp og skriv ut flere fraktetiketter

Du kan kjøpe og skrive ut opptil 20 fraktetiketter om gangen fra Bestillinger-siden i Shopify-administrator. Bruk avmerkingsboksene til å velge opptil 20 bestillinger du vil kjøpe fraktetiketter til.

Følgende typer bestillinger inkluderes ikke når du kjøper fraktetiketter samtidig:

• bestillinger som inneholder varer som ikke krever frakt
  • bestillinger som ikke har en gyldig leveringsadresse
  • bestillinger som allerede er sluttført

Hvis en bestilling allerede er delvis sluttført, blir kun de uoppfylte varene inkludert i bulkkjøpet av etikett.