Endre og annullere Shopify Shipping-etiketter

Hvis du har behov for å gjøre endringer i fraktetiketter kan du kansellere fraktetiketten ved å annullere den, gjøre endringer i bestillingsdetaljene og kjøpe etiketten på nytt. Du kan annullere fraktetiketter på følgende måter:

• individuelt eller flere samtidig når du kjøper fraktetiketter
  • individuelt eller i omganger fra siden Fraktetiketter
  • individuelt fra bestillingens side

Du kan annullere fraktetiketter som ikke er eldre enn 30 dager fra kjøpsdato, og som ikke har noen sporingshendelser.

Fraktetikettformat

Formatet på en fraktetikett avhenger av hvilket budfirma og hvilken klasse du velger når du kjøper en etikett. Du kan ikke redigere etikettformatet fordi hvert budfirma har spesifikke krav til etikettene.

Hvis du kjøper en etikett med Shopify Shipping vil den inneholde ordrenummeret fra Shopify-administrator. Du kan bruke ordrenummeret på etiketten til å enklere matche pakker med bestillinger. Plasseringen av ordrenummeret varierer mellom transportører.

Highlighted order number location on an example USPS label
Highlighted order number location on an example DHL label

Annullere fraktetiketter individuelt og i omganger

Du kan annullere fraktetiketter individuelt eller i omganger fra siden Fraktetiketter. Du kan annullere maksimalt 100 fraktetiketter samtidig.

Når du har annullert en fraktetikett, blir kostnaden av etiketten kreditert til kontoen din. Dette beløpet påføres kostnaden av eventuelle fraktetiketter som du kjøper i fremtiden. Hvis pakken er sendt, kan du kontakte budfirmaet med pakkens referansenummer for å få hjelp.

Trinn:

1. Klikk på Bestillinger > Fraktetiketter fra Shopify-administrator.
  2. Velg fraktetikettene du ønsker å annullere.
  3. Klikk på Annuller fraktetiketter.
  4. Velg en årsak til at du annullerer etikettene.
  5. Klikk på Annuller XX etiketter.

Annuller fraktetiketter enkeltvis fra siden med bestillingsdetaljer