Skrive ut Shopify Shipping-etiketter

Du kan skrive ut fraktetiketter, tollskjemaer og følgesedler på følgende måter:

• individuelt eller flere samtidig når du kjøper fraktetiketter
  • enkeltvis eller flere samtidig fra siden Fraktetiketter når som helst etter at du har kjøpt etikettene
  • individuelt fra bestillingens side

Du kan skrive ut fraktdokumenter separat, eller du kan kombinere og endre størrelsen slik at de passer ditt valgte utskriftsformat.

For å skrive ut fraktdokumentene må du bruke en skrivebordsskriver eller en Shopify-støttet etikettskriver.

Hvis du vil gjøre endringer i fraktetiketter må du annullere dem. For mer informasjon kan du se Endre og annullere Shopify Shipping-etiketter

Skrive ut fraktetiketter med tollskjemaer og følgesedler

Du kan skrive ut fraktetiketter sammen med tollskjemaer og følgesedler. Fraktdokumentene kombineres og størrelsen endres slik at de passer ditt valgte utskriftsformat.

Hvis du for eksempel skriver ut en fraktetikett med en følgeseddel på A4-format endres størrelsen for følgeseddelen slik at den passer på samme side som fraktetiketten.

Du kan velge et av følgende papirformater for å skrive ut fraktdokumenter:

• Termisk (4 × 6 tommer / 100 × 150 mm / A6) for etikettskrivere
  • Brev (8,5 x 11 tommer / 216 x 279 mm) for bordskrivere
  • A4 (8,3 x 11,7 tommer / 210 x 297 mm) for bordskrivere

Se gjennom følgende eksempel på en fraktetikett skrevet ut med en følgeseddel på papirformatet Letter.

Eksempel på kombinert fraktetikett og følgeseddelformat

Skriv ut fraktetikettene

Når du har kjøpt fraktetikettene kan du skrive dem ut individuelt eller flere samtidig når som helst fra siden Fraktetiketter. Du kan også skrive ut fraktetiketter på nytt.

Fraktetikettene deles i omganger basert på når du kjøper dem. Alle fraktetiketter i en omgang kan skrives ut samtidig. En omgang kan ha én enkelt fraktetikett. Fraktetikettene kan ha statusen Skrevet ut eller Ikke skrevet ut, som indikerer hvorvidt fraktetikettene allerede er skrevet ut.

Steg:

1. Klikk på Bestillinger > Fraktetiketter fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Skriv ut ## etiketter ved siden av omgangen med fraktetiketter du ønsker å skrive ut.
  3. Valgfritt: Hvis du ønsker å skrive ut følgeseddelen eller et tollskjema sammen med fraktetiketten velger du Sorter med fraktetikett ved siden av Følgesedler eller Tollskjemaer.
  4. Velg papirstørrelsen som samsvarer med skriveren du bruker til å skrive ut etiketten.
  5. Klikk på Skriv ut dokumenter.

Skriv ut fraktdokumenter separat

Du kan skrive ut fraktetiketter, følgesedler og tollskjemaer enkeltvis fra siden til en bestilling. Du kan skrive ut fraktdokumenter separat, og du kan ikke kombinere dem.

Skrive ut en fraktetikett

Skriv ut et tollskjema

Skriv ut en følgeseddel

1. Fra Shopify-administratoren går du til Bestillinger.

2. Klikk på bestillingen du vil skrive ut en følgeseddel for.

3. Klikk på Flere handlinger > Skriv ut følgesedler.

4. Skriv ut eller lagre følgeseddelen.

Skriv ut mange følgesedler samtidig