Skrive ut Shopify Shipping-etiketter og tollskjemaer

Du kan skrive ut Shopify Shipping-etiketter og tollskjemaer direkte fra Shopify-administrator. Dette kan spare tid på postkontoret eller under henting av leveranser.

For å skrive ut fraktetiketter må du bruke en bordskriver eller en Shopify-støttet etikettskriver.

Skriv ut en testetikett

Du kan skrive ut en testfraktetikett for å sørge for at skriveren er riktig konfigurert. Du blir ikke belastet for å skrive ut en testetikett.

Steg:

Skrive ut en fraktetikett

Når du har kjøpt en fraktetikett, må du skrive den ut og feste den på utsiden av pakken du vil sende.

Hvis du sender internasjonalt, kan det være at pakken må ha et separat skjema for tolldeklarasjon.

Hvis du må endre formatet til en fraktetikett etter at du har kjøpt den, kan du annullere etiketten og deretter kjøpe etiketten på nytt med riktig etikettstørrelse.

Steg:

Skriv ut et skjema for tolldeklarasjon

Hvis du sender til en internasjonal destinasjon, må du fylle ut et skjema for tolldeklarasjon. Noen posttyper krever at du skriver ut et separat tollskjema for forsendelsen din, og andre inkluderer skjemaet på en standard fraktetikett:

• Hvis du bruker Priority Mail International eller Priority Express Mail International, må du skrive ut et eget tollskjema i tillegg til fraktetiketten og feste begge på utsiden av pakken.
  • Hvis du bruker First Class Package International Service, Priority Mail Flat Internationals fastpriskonvolutter eller Priority Mail Internationals små fastprisesker, er tolldeklarasjonen inkludert i selve fraktetiketten.

Steg:

Skjemaet for tolldeklarasjon skrives ut sammen med fraktetiketten.