Vis Shopify Shipping-prisene til kundene dine i kassen

Hvis du bruker Shopify Shipping, kan du vise beregnede fraktpriser til kundene dine i kassen. Som standard kan du legge til beregnede fraktpriser fra USPS, DHL Express, UPS eller Canada Post.

Avhengig av Shopify-abonnementet ditt mottar du graderte rabatter på vanlige fraktpriser.

Vis beregnede priser i kassen

Hvis bruker Shopify Shipping, kan du vise beregnede fraktpriser fra USPS, DHL Express, UPS eller Canada Post til kundene dine i kassen.

Steg:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Frakt.
  2. Ved siden av fraktprofilen der du vil legge til en fraktpris, klikker du Administrer priser.
  3. Ved siden av sonen der du vil legge til en pris, klikker du Legg til pris.
  4. Velg Bruk budfirma eller app for å beregne priser.
  5. I rullegardinmenyen velger du frakttjenesten du vil legge til beregnede priser for.
  6. Velg leveringsmetodene fra den leveringstjenesten du vil gi som alternativer for kundene i kassen.
  7. Valgfritt: Velg om du vil automatisk tilby nye tjenester som frakttjenesten gjør tilgjengelig.
  8. Valgfritt: Legg til eventuelle ekspedisjonsgebyrer som du vil legge til i den beregnede prisen.
  9. Klikk på Lagre.

Neste trinn