Kom i gang med Sidekick

Du kan samhandle med Sidekick gjennom et chatgrensesnitt i Shopify-administrator på datamaskiner. Du kan åpne Sidekick fra alle sider i Shopify-administrator ved å klikke på Sidekick-ikonet i navigasjonslinjen øverst. Chat med Sidekick ved å stille et spørsmål eller gi en instruksjon.

På denne siden

Krav

Du må oppfylle følgende krav for å kunne bruke Sidekick:

• Du bruker Shopify-administrator på en datamaskin. Sidekick er ikke tilgjengelig på mobile enheter.
  • Kontospråket må være angitt til engelsk.
  • Du samtykker til konfidensialitetskravene for deltakelse i tidlig tilgang.

Det anbefales at du angir temaet til Dawn, versjon 11.0.0 eller nyere. Sidekick er opplært og optimalisert til å gjøre endringer i Dawn, og det kan oppstå feil med andre temaer.

Bruke Sidekick

Sidekick er tilgjengelig fra alle sider i Shopify-administrator. Du kan kommunisere med Sidekick som om du chatter med en annen person.

Se Sidekick-funksjoner for å få mer informasjon om hva Sidekick kan gjøre.

Trinn:

1. Logg på Shopify-administratoren.
  2. Klikk på Sidekick-ikonet for å åpne chatgrensesnittet i Sidekick.
  3. Skriv inn en kommando eller et spørsmål med vanlig språk i feltet Spør om hva som helst ….
  4. Klikk på ikonet med et papirfly for å sende kommandoen eller spørsmålet.
  5. Avhengig av hva slags svar du får fra Sidekick, kan det hende du må klikke på en ekstra knapp:

• Klikk på >-knappen for å gå til den oppgitte siden eller ressursen.
    • Klikk på Bruk for å bruke det genererte innholdet i butikken.
  6. Valgfritt: Klikk på for å generere et nytt svar fra Sidekick.

7. Valgfritt: Klikk på ikonet for tommel opp eller ned under svaret for å gi en tilbakemelding om kvaliteten på Sidekicks svar.