Støttede nettlesere

For å bruke Shopify må du bruke en oppdatert nettleser. Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av nettleseren, kan det hende du ikke får tilgang til Shopify-administrator eller kan bruke alle funksjoner. For best resultat bør du bruke Shopify med den nyeste versjonen av Google Chrome.

Shopify støtter de to nyeste versjonene av alle store nettlesere, med mindre noe annet er oppgitt. Noen av nettleserne som ofte brukes med Shopify inkluderer:

Hvis nettleseren din viser en melding om at du må oppdatere nettleseren når du prøver å få tilgang til Shopify, må du oppdatere nettleseren din ved å følge anvisningene på skjermen. Hvis meldingen fortsatt vises etter at du har oppdatert nettleseren, må du tømme hurtigbufferen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du tømmer hurtigbufferen i ulike nettlesere, kan du se Slik tømmer du bufferen i hvilken som helst nettleser.