Kunde opprettet

Utløseren Kunde opprettet starter en arbeidsflyt når en ny kunde legger inn en bestilling i butikken, eller når en kundeprofil opprettes manuelt av en bruker i organisasjonen.

Handlinger

Følgende handlinger kan brukes i arbeidsflyter som starter med utløseren Kunde opprettet.

Eksempel:

Et eksempel på en arbeidsflyt som legger til en kundetagg når en kundeprofil opprettes

I dette arbeidsflyteksempelet legges det til en tagg i kundeprofilen når en kundeprofil opprettes.

Teste utløseren Kunde opprettet

Opprett en kunde for å teste en arbeidsflyt som starter med denne utløseren.

API-detaljer

Ved å bruke utløseren Kunde opprettet kan det utføres handlinger med Customer Graphql API-objektet.