Organisasjonsstyring

Shopify-administrator for organisasjonen er en forbedring av den vanlige Shopify-administrator. Det lar deg fungere som en organisasjon ved å administrere verktøy som påvirker flere butikker samtidig. Brukere som har fått tilgang til Shopify-administrator for organisasjonen kan utføre handlinger som kontrollerer brukere, butikker og arbeidsflyter på tvers av hele organisasjonen.

Funksjoner

Oversikt

• vise totalomsetning og bestillinger for hele organisasjonen
  • vise totalomsetning og bestillinger for bestemte butikker
  • få tilgang til analyser av ytelsene til bestemte butikker

For å finne ut mer, kan du se Oversikt.

Brukere

• legg til nye brukere i organisasjonen din
  • reaktiver, suspender eller fjern flere brukere samtidig
  • gi eller tilbakekall tilgang til funksjoner på organisasjonsnivå
  • kontroller tilgang til og tillatelser på butikknivå
  • håndhev totrinnsautentisering

For å finne ut mer, kan du se Brukere.

Butikker

• vis og få tilgang til alle butikker i organisasjonen din
  • filtrer butikker etter type eller status
  • opprett nye butikker og legg dem til i organisasjonen din

For å finne ut mer kan du se Butikker.

Flow

• bygg nye arbeidsflyter
  • se gjennom og rediger arbeidsflyter
  • aktiver arbeidsflyter i butikker uten å måtte installere Flow-appen
  • kopier arbeidsflyter direkte fra en butikk til en annen

For å finne ut mer, kan du se Flow.

Kom i gang med Shopify-administrator for organisasjonen

Butikkeieren av hovedbutikken i organisasjonen regnes for å være organisasjonseier. Organisasjonseieren er den første personen som får tilgang til Shopify-administrator for organisasjonen. Som standard vil denne brukeren starte med full tilgang.

Organisasjonseieren kan ikke fjernes eller slettes, og har alltid Brukeradministrasjon-tilgang. For å finne ut mer kan du se Brukere.

Pålogging

Du kan få tilgang til Shopify-administrator for organisasjonen ved å logge inn på en butikk i organisasjonen din. Hvis du har tilgang på organisasjonsnivå, vises en global navigasjonsmeny til venstre for butikkens meny. Den globale navigasjonsmenyen gir deg tilgang til å administrere informasjon som brukere og andre butikker på tvers av organisasjonen.

Den globale navigasjonen vises til venstre på skjermen.

Brukere i en organisasjon ser bare menyelementene og butikker som de har tilgang til. Hvis en bruker kun har tilgang til en enkeltbutikk og ikke har organisasjonstilgang, har de ikke tilgang til den globale navigasjonen.

Den globale navigasjonen vises som en full meny i Shopify-administrator for organisasjonen for Plus-forhandlere, eller som en skjult versjon i nettbutikkens Shopify-administrator. I den skjulte versjonen av den globale navigasjonsmenyen vises butikknavn som en tobokstavsforkortelse. Butikkodene er basert på den første bokstaven eller bokstavene i butikknavnet. For eksempel:

• Svenshirts - Sv
  • Svens skjorter - SS
  • Svens skjortedepot - SD

Relaterte koblinger