Organisasjonsstyring

Shopify-administrator for organisasjonen er en forbedring av den vanlige Shopify-administrator. Hvis du driver flere butikker lar Shopify-administrator for organisasjonen deg drive på organisasjonsnivå i stedet for på enkeltbutikknivå. Brukere som er gitt tilgang til Shopify-administrator for organisasjonen kan utføre handlinger på tvers av flere butikker i organisasjonen som påvirker brukere, butikker og Shopify-arbeidsflyter.

Fordeler ved å bruke Shopify-administrator for organisasjonen

Shopify-administrator for organisasjonen inkluderer følgende funksjoner som hjelper deg med å administrere organisasjonen mer effektivt.

Fordelene ved å bruke Shopify-administrator for organisasjonen
Funksjon Beskrivelse
Analyseoversikt Analyseoversikt lar deg gjøre følgende:
  • Vise totalomsetning og bestillinger for hele organisasjonen.
  • Vise totalomsetning og bestillinger for bestemte butikker.
  • Få tilgang til analyser om ytelsene til en bestemt butikk.
Shopify Flow-administrasjon Med Shopify Flow-administrasjon kan du gjøre følgende:
  • Bygge nye arbeidsflyter.
  • Se gjennom og redigere arbeidsflyter.
  • Aktiver arbeidsflyter i butikker uten å installere Flow-appen.
  • Kopiere arbeidsflyter direkte fra en butikk til en annen.
Brukeradministrasjon Med Brukeradministrasjon kan du gjøre følgende:
  • Legge til nye brukere i organisasjonen din.
  • Reaktivere, suspendere eller fjerne flere brukere samtidig.
  • Tilordne eller fjerne tilgang til funksjoner på organisasjonsnivå.
  • Kontrollere tilgang til og tillatelser på butikknivå.
  • Opprette roller som kombinerer tilgang på organisasjonsnivå og tillatelser på butikknivå, og tilordne roller til brukere.
  • Håndheve totrinnsautentisering.
Butikkadministrasjon Butikkadministrasjon lar deg gjøre følgende:
  • Vise og få tilgang til alle butikker i organisasjonen din.
  • Filtrere butikker etter type eller status.