Tilkoblinger i Shopify Flow

Tilkoblinger lar deg bruke bestemte apper til å opprette utløsere basert på informasjon fra appen, eller til å opprette en handling som bruker en app. Når du bruker en utløser, sender appen data til Flow. Når du bruker en handling, sender Flow informasjon til appen.

Opprette arbeidsflyter med tilkoblinger

Med tilkoblinger kan du opprette arbeidsflyter med utløsere og handlinger fra apper. For å bruke en app i en arbeidsflyt må du ha en app med en innebygget tilkobling installert.

Trinn:

1. Installer og sett opp en app som har bygget en tilkobling.
  2. Sett opp appen. Avhengig av appen, kan dette innebære å opprette en konto, abonnere på en betalt tjeneste, eller legge inn informasjon om butikken din.
  3. Opprett en ny arbeidsflyt.
  4. Utløsere som bruker tilkoblinger startes av et varsel fra en app, mens Handlinger som bruker tilkoblinger utføres av apper som et resultat av et varsel fra Flow.
    1. Opprett en utløser eller en handling i Flow.
    2. Velg tjenesten du vil bruke, fra Installert-listen.
    3. Hvis du oppretter en utløser, velger du hendelsen som skal starte arbeidsflyten. Hvis du oppretter en handling, velger du handlingen du vil at appen skal ta.

Betingelser kan ikke angis ved hjelp av tilkoblinger.

Begrensninger og kjente problemer

• Hvis du har en arbeidsflyt som bruker en tilkoblings-app og du vil kjøre den i en butikk, må den butikken ha tilkoblingsappen installert.
  • Hvis du har behov for å endre godkjenningsinnstillinger for tilkoblinger fra Asana, Google Sheets, Slack eller Trello, må butikken ha en kopi av Flow-appen installert. For å endre tilkoblingsinnstillingene må du logge på butikken og bruke Flow-appen.
  • Hvis du avinstallerer Flow-appen fra en butikk deaktiveres arbeidsflytene for den aktuelle butikken.

Apper som fungerer med Flow

AgeChecked

AgeChecked-logo

Bekrefter kundens alder og leverer en samsvarende løsning for salg av aldersbegrensede produkter med AgeChecked.

Utløsere for Agechecked-tilkoblingen
Utløser Beskrivelse
AgeChecked Customer Failure Starter når aldersbekreftelsen for en kunde er mislykket.
AgeChecked Customer Success Starter når en kunde er aldersbekreftet.
Handlinger for AgeChecked-tilkoblingen
Handling Beskrivelse
AgeChecked Verification Utfører en AgeChecked-bekreftelse på bestillingen og kunden. Sikre at bestillings-ID sendes med denne handlingen.

Algolia Search and Discovery

Algolia-logo

Bygg en opplevelse for produktsøk og oppdagelse som øker konverteringer i stor skala i butikken med Algolia Search and Discovery.

Utløsere for tilkoblingen Algolia Search and Discovery
Utløser Beskrivelse
Mest populære søk Starter hver dag og henter toppsøkene som er gjort i butikken, og de mest populære resultatene.
Søk uten resultater Starter daglig, og henter søkene som ikke returnerer noen resultater i butikken.
Paused Index Starter når søkeindekseringen er pauset i Algolia.

Alpaca: Pickup and Delivery

Alpaca: Pickup and Delivery-logo

Tilby kundene lokal levering med tilpasningsbare leveringspriser med Alpaca: Pickup and Delivery.

Utløsere for tilkoblingen Alpaca: Pickup and Delivery
Utløser Beskrivelse
Endret bestilling Starter når en planlagt dato eller klokkeslett endres for en bestilling.
Bestilling opprettet Starter når en bestilling opprettes.

Appify

Appify-logo

Handlinger for Appify-tilkoblingen
Handling Beskrivelse
Send push-varsel Sender et push-varsel til en kunde.

Arigato Automation

Arigato Automation-logo

Skap arbeidsflyter for å automatisere rutineoppgaver med Arigato Automation.

Utløsere for Arigato Automation-tilkoblingen
Utløser Beskrivelse
Innkommende utløserhendelse Starter når Mr. Arigato sender en utløser til Flow.

Asana

Asana-logo

Organiser teamoppgaver og informasjon knyttet til butikken din i Asana.

Handlinger for Asana-tilkoblingen
Handling Beskrivelse
Opprett Asana-oppgave Oppretter en ny oppgave i et Asana-prosjekt.

Back in Stock: Customer Alerts

Back in Stock-logo

Varsle kundene når et produkt blir tilgjengelig med Back in Stock: Customer Alerts.

Utløsere for tilkoblingen Back in Stock: Customer Alerts
Utløser Beskrivelse
Etterspørsel etter produktvariant endret Starter når etterspørselsnivået endres for en produktvariant.

Back in Stock Product Alerts

Back in Stock Product Alerts-logo

Få varsler om produkter som er tilbake på lager, utsolgt, kan forhåndsbestilles eller må fylles opp med Back in Stock Product Alerts.

Utløsere for tilkoblingen Back in Stock Product Alerts
Utløser Beskrivelse
Back In Stock Starter når et produkt er tilbake på lager.
Back in Stock Subscription Starter når et abonnement for tilbake på lager opprettes.
Abonnerer på varsel om tilbake på lager Starter når en kunde abonnerer på et varsel når et produkt er tilbake på lager.

Bespoke Shipping

Bespoke Shipping-logo

Ta full kontroll over fraktprisene med Bespoke Shipping.

Handlinger for tilkoblingen Bespoke Shipping
Handling Beskrivelse
Tell bestillinger Teller antall bestillinger per dag.
Angi handlekurvegenskaper Angir en handlekurvegenskap.

Better Price

Better Price-logo

Gi kundene mulighet til å be om en lavere pris med Better Price.

Utløsere for tilkoblingen Better Price
Utløser Beskrivelse
Bedre pris forespurt Starter når en kunde ber om en bedre pris for et produkt.

Kvantumsrabatter

Bulk Discounts-logo

Generer tusenvis av rabatter for samarbeidspartnere med Bulk Discounts.

Utløsere for tilkoblingen Bulk Discounts
Utløser Beskrivelse
Rabattkoder opprettet Starter når partier med 100 rabattkoder opprettes.

Tilbakekall

Callback-logo

Kontakt potensielle kunder raskere med Callback.

Utløsere for tilkoblingen Callback
Utløser Beskrivelse
Tilbakeringing forespurt Starter når en ny tilbakeringing blir forespurt.

Checkout Promotions & Upsells

Checkout Promotions and Upsells-logo

Øk inntektene ved å tilby mersalg etter kjøpet med ett klikk og gratis gaver med Checkout Promotions & Upsells.

Utløsere for tilkoblingen Checkout Promotions & Upsells
Utløser Beskrivelse
Innløst kampanje Starter når en kampanje innløses og betalingen, hvis aktuelt, er bekreftet.
Kampanje kunne ikke innløses Starter når en kunde ikke fullfører betalingen for en kampanje og kampanjeproduktet fjernes fra bestillingen.

Collabs

Checkout Promotions and Upsells-logo

Driv flere samarbeidspartnersalg med mindre innsats. Bruk den gratis Shopify Collabs-appen til å automatisere repetitive samarbeidsprogramoppgaver med ferdige Shopify Flow-maler.

Utløsere for Shopify Collabs-tilkoblingen
Utløser Beskrivelse
Godkjent skaper Starter når en skaper er godkjent og blir med i fellesskapet.
Skaper søkt Starter når en skaper søker om å bli med i fellesskapet.
Gave innløst Starter når en skaper løser inn en gave de er tilbudt.
Bestilling tilskrevet Starter når en bestilling tilskrives en skaper.
Nivå tilordnet Starter når en skaper tilordnes et nytt nivå.
Handlinger for Shopify Collabs-tilkoblingen
Handling Beskrivelse
Godkjenn søker Godkjenner en skapers søknad om samarbeid, og flytter dem fra søkerstatus til aktiv samarbeidsstatus.
Send e-post Send en tilpasset e-postmelding direkte til den valgte skaperen.
Tilordne nivå Tilordne skaperen til et bestemt kommisjonsnivå.
Opprett gave Opprett en innløsbar gave til skaperen.

Skapte medlemskap

Conjured Membership-logo

Opprett en VIP-kundeklasse med et betalt medlemsprogram med Conjured Memberships.

Utløsere for tilkoblingen Conjured Membership
Utløser Beskrivelse
Medlemskap kansellert Starter når et medlemskap kanselleres.
Betaling av medlemskap mislyktes Starter når betalingen for et medlemskap mislykkes.
Betaling av medlemskap vellykket Starter når betaling for et medlemskap lykkes.
Reaktivert medlemskap Starter når et medlemskap reaktiveres.
Startet medlemskap Starter når et medlemskap startes.

Conjured Referrals

Conjured Referrals-logo

Øk salget med et tilpasningsbart henvisningsprogram med Conjured Referrals.

Utløsere for tilkoblingen Conjured Referrals
Utløser Beskrivelse
Talsperson har delt Starter når en talsperson deler en henvisningskobling.
Påmeldt talsperson Starter når en talsperson oppgir navn og e-postadresse i henvisningsprogrammet.
Registrert venn Starter når en venn oppgir navn og e-postadresse for å løse inn en rabattkode i henvisningsprogrammet.
Vellykket henvisning Starter når en venn bestiller med en innløst rabattkode, hvis bestillingen ikke er kansellert eller refundert når e-postmeldingen om talspersonbelønning sendes.

Kurs

Courses-logo

Gjør butikken til en nettbasert kursplattform med Courses.

Utløsere for tilkoblingen Courses
Utløser Beskrivelse
Kursfullførelse Starter når et kurs fullføres av en kunde.

Covet.pics - Instagram Feed

Covet.pics-logo

Automatiser Instagram for å opprette en side med en Instagram-feed eller last opp egne bilder med Covet.pics - Instagram Feed.

Utløsere for tilkoblingen Covet.pics - Instagram Feed
Utløser Beskrivelse
Bildeforespørsel Starter når Covet.pics oppretter en bildeforespørsel.

Connector for Google Analytics

Connector for Google Analytics-logo

Få avansert Google Analytics-sporing i butikken med Connector for Google Analytics.

Handlinger for tilkoblingen Connector for Google Analytics
Handling Beskrivelse
Kundehendelse i Google Analytics Sender en egendefinert hendelse til Google Analytics og kobler den til kundeadferd, som for eksempel hvilken kampanje de kom fra og hva de så på.
Bestillingshendelse i Google Analytics Sender en tilpasset hendelse til Google Analytics og kobler den til kunden som la inn bestillingen, som for eksempel hvilken kampanje de kom fra og hva de så på.

CRM PLUS on LINE

CRM PLUS on LINE-logo

Implementer CRM-målinger og sosiale påloggingsfunksjoner med offisielle LINE-kontoer med CRM PLUS on LINE.

Utløsere for tilkoblingen CRM PLUS on LINE
Utløser Beskrivelse
Lagt til integrasjon for sosial pålogging for kunder Starter en arbeidsflyt når en kunde bruker integrasjonsskjemaet for sosial pålogging fra registreringssiden for nye medlemmer eller Min side.
Handlinger for tilkoblingen CRM PLUS on LINE
Handling Beskrivelse
Send en Flex-melding på LINE Sender en Flex-melding til en kunde på LINE. Du må ha målkunden lagt til som venn på LINE før du kan sende dem en melding.
Send en tekstmelding på LINE Sender en tekstmelding til en kunde på LINE. Du må ha lagt til målkunden som en venn på LINJE før du kan sende dem en melding.
Send en varslingsmelding om fullført forsendelse på LINE Sender et varsel til en kunde på LINE om at en forsendelse av varer er fullført. Kundens telefonnummer må være registrert.
Send en varslingsmelding om et fullført kjøp på LINE Sender et varsel til en kunde på LINE om at et produktkjøp er fullført. Kundens telefonnummer må være registrert.

Customer Tagger

Customer Tagger-logo

Bruk arbeidsflyter med flere tilstander for å legge til og fjerne tagger i kundeoppføringer basert på kundeadferd med kundetagger.

Utløsere for tilkoblingen Customer Tagger
Utløser Beskrivelse
Bestilling behandlet Starter når en bestilling behandles og en kunde potensielt blir tagget av Customer Tagger

Dotdigital Engagement Cloud

Dotdigital Engagement Cloud-logo

Automatiser og personaliser e-postmarkedsføring, SMS, sosiale medier og chat med Dotdigital Engagement Cloud.

Handlinger for tilkoblingen Dotdigital Engagement Cloud
Handling Beskrivelse
Opprett eller oppdater kontakt Oppretter en kontakt i Engagement Cloud, eller oppdaterer kontakten hvis den allerede eksisterer.
Legg til i markedsføringsprogram Legger til kunde i et eksisterende omnikanal-markedsføringsprogram i Engagement Cloud.
Send transaksjons-e-post Sender en transaksjons-e-post gjennom en eksisterende Engagement Cloud-kampanje.

Edit Order av Cleverific

Edit Order by Cleverific-logo

Bruk avansert bestillingsredigering, bestillingsautomasjon og bestillingsadministrering med Edit Order by Cleverific.

Handlinger for tilkoblingen Edit Order by Cleverific
Handling Beskrivelse
Utvid pakker Utvider pakker med produkter til de enkelte komponentproduktene for enkel oppfyllelse. Denne handlingen er bare tilgjengelig i tidlig tilgang. Konfigurer produktpakker i Rediger bestilling.
Rediger og legg til elementer Redigerer en bestilling ved å legge til én eller flere varer.

Emarsys Marketing Platform

Emarsys Marketing Platform-logo

Lever én-til-én personaliserte omnikanalopplevelser som bygger lojale og varige kunderelasjoner med Emarsys Marketing Platform.

Handlinger for tilkoblingen Emarsys Marketing Platform
Handling Beskrivelse
Dårlig tilbakemelding etter kjøpet Utløser en hendelse i Emarsys når det opprettes en negativ produktomtale.
Post-Purchase Good Feedback Utløser en hendelse i Emarsys når det opprettes en positiv produktomtale.
Set Contact Data Angir et kundefelt til en gitt verdi i Emarsys-kontaktdatabasen.
Trigger External Event (General) Utløser en ekstern hendelse i Emarsys.
Wishlist Back in Stock Utløser en hendelse i Emarsys for å varsle kunder når produkter på ønskelisten er tilbake på lager.
Wishlist Price Drop Utløser en hendelse i Emarsys for å varsle kunder om at produkter de har på ønskelisten er på salg.
Wishlist Reminder Utløser en hendelse i Emarsys for å minne kundene på at de har produkter på ønskelisten.

Enquire Post-Purchase Surveys

Enquire Post-Purchase Surveys-logo

Tilby etterkjøpsundersøkelser og bygg et førsteparts datasett med kundeinnsikt med Enquire Post-Purchase Surveys.

Utløsere for tilkoblingen Enquire Post-Purchase Surveys
Utløser Beskrivelse
Survey Response Created (Legacy) Starter når det sendes inn et nytt spørreundersøkelsessvar.
New Survey Response Starter når en kunde svarer på en butikkundersøkelse.

Evey Events & Tickets

Evey Events & Tickets-logo

Selg billetter til fysiske eller nettbaserte arrangementer med Evey Events & Tickets.

Utløsere for tilkoblingen Evey Events & Tickets
Utløser Beskrivelse
Deltaker opprettet eller oppdatert Starter når en deltaker opprettes, oppdateres eller kanselleres.
Deltaker opprettet eller oppdatert med bestilling Starter når en deltaker opprettes, oppdateres eller kanselleres med en Shopify-bestilling.

Flits: Customer Account Page

Flits: Customer Account Page-logo

Oppsummer alle kundeopplysninger som profil, bestillingshistorikk, nylig viste produkter og leveringsadresser på ett sted med Flits: Customer Account Page.

Handlinger for tilkoblingen Flits: Customer Account Page
Handling Beskrivelse
Kredittjustering ved bestillingsoppfyllelse Justerer saldoen for Flits-butikkreditten når en bestilling oppfylles.

Form Builder with File Upload

Form Builder with File Upload-logo

Øk inntektene med mobilresponsive skjemaer som fungerer på alle enheter med Form Builder with File Upload.

Utløsere for tilkoblingen Form Builder with File Upload
Utløser Beskrivelse
Form Builder Starter når et skjema sendes inn.

Fulfill Sync

Fulfill Sync-logo

Automatiser sporing av oppfylte bestillinger fra fraktfiler hos forhandlere, leverandører, direktefraktere, transportører eller lagre med Fulfill Sync.

Utløsere for tilkoblingen Fulfill Sync
Utløser Beskrivelse
Bestilling opprettet Starter når en bestilling opprettes.

Gift Cards & Loyalty Program

Gift Cards and Loyalty Program-logo

Lanser et lojalitetsprogram med henvisninger, butikkreditt og belønninger med Gift Cards & Loyalty Program.

Handlinger for tilkoblingen Gift Cards & Loyalty Program
Handling Beskrivelse
Utsted et gavekort Utsteder et gavekort til kunder ved hjelp av tilpassede e-postparametere:

Google Regneark for Shopify Flow

Google Sheets for Shopify Flow-logo

Opprett og del regneark med Google Sheets for Shopify Flow.

Handlinger for tilkoblingen Google Sheets for Shopify Flow
Handling Beskrivelse
Legg til rad i regneark Legger til en rad nederst i et Google-regneark.

Gorgias ‑ Live Chat & Helpdesk

Gorgias – Live Chat & Helpdesk-logo

Administrer all støtte og kundeservice på ett sted med Gorgias ‑ Live Chat & Helpdesk.

Handlinger for tilkoblingen Gorgias ‑ Live Chat & Helpdesk
Handling Beskrivelse
Opprett en sak Oppretter en sak som inneholder ett enkelt internt notat i Gorgias.

Growave - Loyalty, Wishlist +3

Growave – Loyalty, Wishlist +3-logo

Opprett et lojalitetsprogram, tilby belønninger og innhent henvisninger og produktanbefalinger med Growave - Loyalty, Wishlist +3.

Utløsere for tilkoblingen Growave - Loyalty, Wishlist +3
Utløser Beskrivelse
Kundens elskede varer er tilbake på lager Starter når en produktvariant kunden er interessert i er tilbake på lager.
Kundens elskede varer venter En serie med utløsere om lagrede varer på ønskelisten.
Kundens foretrukne produkter er tilgjengelige Starter når produktvarianter kunden er interessert i er tilgjengelig i butikken.
Kundens ønskeliste blir snart utsolgt Starter når produktvarianter som kunden er interessert i snart blir utsolgt.
Kundens ønskelister er på salg Starter når produktvarianter kunden er interessert i er på salg.
Be om en omtale av en nylig kjøpt vare En serie med utløsere om en omtale av en kjøpt vare.
Noen har stilt et spørsmål Starter når en kunde stiller et spørsmål om et produkt.
Noen har lagt inn en omtale Starter når det blir lagt inn en omtale i butikken.

Huckleberry Subscriptions

Logo for Huckleberry Subscriptions

Få støtte for en rekke rabatt- og salgsalternativer for abonnementer med Huckleberry Subscriptions.

Utløsere for Huckleberry Subscriptions-koblingen
Utløser Beskrivelse
På tidspunktet for det første kjøpet Starter når en kunde gjør sitt første kjøp ved å bruke Huckleberry Subscriptions-appen.
På tidspunktet for andre og påfølgende kjøp Starter når en kunde gjør kjøp etter den første bestilling ved å bruke Huckleberry Subscriptions-appen.
Når leveringsadresse endres Starter når leveringsadressen endres for produkter kjøpt ved å bruke Huckleberry Subscriptions-appen.
Når leveringsdatoen endres Starter når leveringsdatoen endres for produkter kjøpt ved å bruke abonnementsappen Huckleberry.
Når betalinger hoppes over Starter når neste innbetaling hoppes over for produkter kjøpt ved å bruke abonnementsappen Huckleberry.
Når overhopping avbrytes Starter når en betaling som er hoppet over avbrytes for produkter kjøpt gjennom Huckleberry Subscriptions-appen.
Når abonnementet endres Starter når man endrer abonnementet på produkter som kjøpes ved hjelp av Huckleberry Subscriptions-appen.
Når betalingen settes på vent Starter når betalingen suspenderes for produkter som kjøpes gjennom Huckleberry Subscriptions-appen.
Når et produkt slettes Starter når et produkt som kjøpes ved hjelp av appen for Huckleberry Subscriptions-appen slettes.
Når produkter endres Starter når et produkt kjøpt ved bruk av Huckleberry Subscriptions-appen endres til et annet.
Når et produkt legges til Starter når et produkt legges til et abonnement som er opprettet av Huckleberry Subscriptions-appen.
Når ytterligere produkter kjøpes Starter når flere produkter kjøpes ved hjelp av Huckleberry Subscriptions-appen.
Når betalingsmåten endres Starter når betalingsmåten for et abonnement opprettet av Huckleberry Subscriptions-appen endres.
Når antallet endres Starter når antall produkter kjøpt ved hjelp av Huckleberry Subscriptions-appen endres.
Når det oppstår en betalingsfeil Starter når betalingen mislykkes for et kjøp gjort ved hjelp av Huckleberry Subscriptions-appen.
På tidspunktet for varselet n dager før oppgjørsdatoen Starter på et bestemt tidspunkt før datoen for neste betaling for produkter kjøpt gjennom Huckleberry Subscriptions-appen.
Når et abonnement sies opp Starter når et abonnement opprettet ved hjelp av Huckleberry Subscriptions-appen sies opp.

Kaleyra

Kaleyra-logo

Utnytt kreftene i SMS-kommunikasjon med Kaleyra.

Handlinger for tilkoblingen Kaleyra
Handling Beskrivelse
Create Order Send SMS Sender en SMS når en bestilling opprettes.

Klaviyo - Email Marketing

Klaviyo-logo

Send personaliserte e-postmeldinger, SMS-meldinger og registreringsskjemaer med Klaviyo - Email Marketing.

Handlinger for tilkoblingen Klaviyo - Email Marketing
Handling Beskrivelse
Spor en hendelse Sender en hendelse til Klaviyo.
Opprett en kampanje Sender en kampanje med en liste og mal fra Klaviyo-kontoen.

Klevu – Advanced Search-logo

Bygg en selvlærende søk- og oppdagelsesopplevelse med Klevu - Advanced Search.

Utløsere for tilkoblingen Klevu - Advanced Search
Utløser Beskrivelse
Mest populære søk Starter hver dag og henter de mest populære søkene og de mest populære søkene uten resultater i løpet av de siste to dagene.
Handlinger for tilkoblingen Klevu - Advanced Search
Handling Beskrivelse
Løft/senk produkt i søk Løfter eller senker et produkt i Klevu-søkeresultatene ved å legge til boostpoengsummen. Denne handlingen kan bare brukes i en arbeidsflyt som starter med utløseren Lagerbeholdning endret.

Kmetric - Real-time Analytics

Kmetric-logo

Identifiser den mest verdifulle kanalen, kundeadferden og innsikt om oppførte produkter med Kmetric - Real-time Analytics.

Handlinger for tilkoblingen Kmetric - Real-time Analytics
Handling Beskrivelse
Logg været Lagrer en logg over værendringer.

Launchpad

Launchpad-logo

Planlegg, koordiner og gjennomfør arrangementer, som salg, produktlanseringer og lagerpåfyllinger, med Launchpad.

Utløsere for tilkoblingen Launchpad
Utløser Beskrivelse
Arrangement startet Starter når et Launchpad-arrangement starter.
Arrangement avsluttet Starter når en Launchpad-hendelse avslutter.

LimeSpot Personalizer

LimeSpot Personalizer-logo

Få produktanbefalinger, gjør mersalg, kryssalg, pakkesalg og innholdspersonalisering med LimeSpot Personalizer.

Handlinger for tilkoblingen LimeSpot Personalizer
Handling Beskrivelse
LimeSpot Egendefinert hendelse Utløser en egendefinert hendelse som skal håndteres av Audience Segmentation.

Loox – Photo Reviews

Loox-logo

Innhent ekte produktomtaler ved å bruke smarte og tilpasningsbare e-postmeldinger med omtaleforespørsler med Loox - Photo Reviews.

Utløsere for tilkoblingen Loox - Photo Reviews
Utløser Beskrivelse
Ny omtale Starter når en ny omtale mottas.

Loyalty, Rewards and Referrals

Loyalty, Rewards and Referrals-logo

Administrer kundelojalitets- og henvisningsprogrammet med Loyalty, Rewards and Referrals.

Utløsere for tilkoblingen Loyalty, Rewards and Referrals
Utløser Beskrivelse
Kunde flyttet til «Win Back»-segment Starter når en kunde flyttes til lojalitetssegmentet «Winback».
Kunden har nok poeng til en belønning Starter når en kunde har opptjent nok poeng til å innløse en lojalitetsbelønning.
Kunde flyttet ned et nivå Starter når en kunde flyttes til et lavere lojalitetsnivå enn deres gjeldende nivå.
Kunden har fødselsdag Starter kl. 09.00 på kundens fødselsdag.
Kunde flyttet opp et nivå Starter når en kunde flyttes opp et lojalitetsnivå fra sitt gjeldende nivå.
Kunde flyttet til «At Risk»-segment Starter når en kunde flyttes til lojalitetssegmentet «At Risk».
Kunden har fødselsdag om syv dager Starter kl. 09.00 syv dager før kundens fødselsdag.
Handlinger for tilkoblingen Loyalty, Rewards and Referrals
Handling Beskrivelse
Legg til poeng Legger til godkjente poeng til en kunde.
Endre nivå Flytter en kunde til et nytt lojalitetsnivå.

Marsello

Marsello-logo

Lever en sømløs omnikanal-markedsføringsopplevelse med Marsello.

Handlinger for tilkoblingen Marsello
Handling Beskrivelse
Legg til poeng Legger til godkjente poeng til en kunde.

Mechanic

Mechanic-logo

Bruk automasjon for å sette fart på arbeidsflyten med Mechanic.

Utløsere for tilkoblingen Mechanic
Utløser Beskrivelse
Sendt kundedata fra Mechanic Starter når en Mechanic Flow-handling sender en kunde-ID.
Sendt generelle data fra Mechanic Starter når en Mechanic Flow-handling sender data uten å inkludere en bestemt ressurs-ID.
Sendt bestillingsdata fra Mechanic Starter når en Mechanic Flow-handling sender en bestillings-ID.
Sendt produktdata fra Mechanic Starter når en Mechanic Flow-handling sender en produkt-ID.
Handlinger for tilkoblingen
Handling Beskrivelse
Send hendelse til Mechanic Oppretter en Mechanic-hendelse med et brukerdefinert emne og data som skal behandles av en Mechanic-oppgave.

MESA

Mesa-logo

Knytt sammen programmer og gjør det mulig med arbeidsflytautomasjon med MESA.

Handlinger for tilkoblingen MESA
Handling Beskrivelse
Send til MESA Starter en MESA-arbeidsflyt fra et trinn i en Shopify Flow-arbeidsflyt.

Nosto

Nosto-logo

Skap konsistente og personaliserte handleopplevelser basert på kundeadferd med Nosto.

Handlinger for tilkoblingen Nosto
Handling Beskrivelse
Legg til kunder i Nosto-segmenter Legger til en kunde i et Nosto-segment.

Okendo: Product Reviews & UGC

Okendo-logo

Hent inn og vis frem sosial dokumentasjon med høy effekt, som produktomtaler og -anmeldelser, bilder og videoer fra kunder og spørsmål og svar med Okendo: Product Reviews & UGC.

Utløsere for tilkoblingen Okendo: Product Reviews & UGC
Utløser Beskrivelse
Okendo-omtale opprettet Starter når en omtale opprettes i Okendo.

Omnisend Email Marketing & SMS

Omnisend-logo

Konverter besøkende i butikken til kunder med forhåndsbygde omnikanal-automasjoner med Omnisend Email Marketing & SMS.

Handlinger for tilkoblingen Omnisend Email Marketing & SMS
Handling Beskrivelse
Spor en hendelse Sender en hendelse til Omnisend-kontoen.
Opprett eller oppdater kunden Oppretter en ny kunde eller oppdaterer en eksisterende i Omnisend-kontoen.

OpenAI

OpenAI-logo

Generer tekst basert på dynamiske spørsmål som kan brukes i butikken. Denne handlingen anroper OpenAIs Create Completion API. For å kunne bruke OpenAI-tilkoblingen må du opprette en konto hos OpenAI og få en API-nøkkel. Du finner tips til skriving av spørsmål i OpenAIs dokumentasjon.

Handlinger for OpenAI-tilkoblingen
Handling Beskrivelse
Generer tekst Genererer tekst basert på det oppgitte spørsmålet og parametere.

Ordersify: Automation Tags

Ordersify: Automation Tags-logo

Tagg bestillinger, kunder og produkter automatisk med Ordersify: Automation Tags.

Handlinger for tilkoblingen Ordersify: Automation Tags
Handling Beskrivelse
Tagg kunder Tagg kunder med definerte regler fra Ordersify.
Tagg bestillinger Tagger bestillinger med definerte regler fra Ordersify.
Tagg produkter Tagger produkter med definerte regler fra Ordersify.

Bestillingsfusjon

Order Merger-logo

Slå sammen bestillinger og send dem samlet med Order Merger.

Utløsere for tilkoblingen Order Merger
Utløser Beskrivelse
Orders Merged Starter når bestillinger slås sammen av Order Merger.

Order Tagger

Order Tagger-logo

Opprett arbeidsflyter for å legge til tagger basert på varelinjer, leveringsdato, postnummer, bestillingsegenskaper, lagernivåer og eksisterende tagger med Order Tagger.

Utløsere for tilkoblingen Order Tagger
Utløser Beskrivelse
Bestilling behandlet Starter når en bestilling er behandlet av Order Tagger.

Order Tracking by TrackingMore

Order Tracking by TrackingMore-logo

Importer sporingsnumre automatisk med Order Tracking by TrackingMore.

Utløsere for tilkoblingen Order Tracking by TrackingMore
Utløser Beskrivelse
Order Status Update Starter når en bestillingsstatus oppdateres.

Parcel Panel Order Tracking

Parcel Panel Order Tracking-logo

Send automatiske pakkesporings- og leveringsvarsler med Parcel Panel Order Tracking.

Utløsere for tilkoblingen Parcel Panel Order Tracking
Utløser Beskrivelse
Order Status Update Starter når statusen for en bestilling oppdateres.

Plobal Mobile Apps Builder

Plobal Mobile Apps Builder-logo

Bygg native-mobilapper uten å bruke kode med Plobal Mobile Apps Builder.

Hanlinger for tilkoblingen Plobal Mobile Apps Builder
Handling Beskrivelse
Individual Push Notification Sender et push-varsel til en enkeltbruker i mobilappen.
Mass Push Notification Sender et push-varsel for kampanje til alle brukere av mobilappen.

Poloriz - Shoppable Stories

Poloriz – Shoppable Stories-logo

Opprett automatisk kjøpbare historier fra oppføringene dine med Poloriz - Shoppable Stories.

Utløsere for tilkoblingen Poloriz - Shoppable Stories
Utløser Beskrivelse
Nytt produkt Starter når et nytt produkt opprettes.

Pre-Order Manager - PreOrder

Pre-Order Manager – PreOrder-logo

Aktiver forhåndsbestillinger for utsolgte og innkommende produkter med Pre-Order Manager - PreOrder.

Utløsere for tilkoblingen Pre-Order Manager - PreOrder
Utløser Beskrivelse
Forhåndsbestilling opprettet Starter når en ny forhåndsbestilling opprettes.

Product Checkup

Product Checkup-logo

Skann produkter for manglende bilder, beskrivelser med mer med Product Checkup.

Utløsere for tilkoblingen Product Checkup
Utløser Beskrivelse
Produkt lagt til Starter når et nytt produkt legges til.

PushOwl Pushvarsler på web

PushOwl-logo

Gjør éngangskjøpere til lojale kunder med push-varsler fra PushOwl Web Push Notifications.

Handlinger for tilkoblingen PushOwl Web Push Notifications
Handling Beskrivelse
Send push-varsel Sender et push-varsel til en abonnent.
Send Push Campaign Sender et push-varsel til alle abonnenter.

ReConvert Upsell & Cross Sell

ReConvert-logo

Øk salget ved å optimalisere takkesiden med utallige muligheter for mersalg og kryssalg med ReConvert Upsell & Cross Sell.

Utløsere for tilkoblingen ReConvert Upsell & Cross Sell
Utløser Beskrivelse
Kunde sendte inn produktkommentar Starter når en kunde sender inn en produktkommentar på takkesiden.
Kundens besvarte spørsmål Starter når en kunde sender inn et svar på en etterkjøpsundersøkelse på takkesiden.
Kunde sporet bestilling Starter når en kunde klikker på spor-knappen på takkesiden.
Customer ReConverted Starter når en kunde legger inn en bestilling gjennom et av ReConvert-kontrollprogrammene.
Kunde sendte inn fødselsdag Starter når en kunde registrerer fødselsdagen sin på takkesiden.
Handlinger for tilkoblingen ReConvert Upsell & Cross Sell
Handling Beskrivelse
Oppdater kundens fødselsdag Oppdaterer fødselsdagen til en kunde i ReConvert.

REVIEWS.io

REVEIWS.io-logo

Hent inn omtaler fra kundene med REVIEWS.io.

Utløsere for REVIEWS.io-tilkoblingen
Utløser Beskrivelse
Ny negativ bedriftsomtale på REVIEWS.io Starter når en ny negativ bedriftsomtale sendes inn på REVIEWS.io.
New Negative REVIEWS.io Product Review Starter når det sendes inn en ny negativ produktomtale på REVIEWS.io.
New Positive REVIEWS.io Company Review Starter når det sendes inn en ny positiv bedriftsomtale på REVIEWS.io.
Ny positiv bedriftsomtale på REVIEWS.io Starter når det sendes inn en ny positiv produktomtale på REVIEWS.io.
New REVIEWS.io Company Review Starter når det sendes inn en ny bedriftsomtale på REVIEWS.io.
New REVIEWS.io Product Review Starter når en ny produktomtale sendes inn på REVIEWS.io.
New REVIEWS.io Review with Images Starter når en ny produktomtale med ett eller flere bilder sendes inn på REVIEWS.io.
New REVIEWS.io Review with Videos Starter når det sendes inn en ny produktomtale med én eller flere videoer på REVIEWS.io.
Handlinger for tilkoblingen REVIEWS.io
Handling Beskrivelse
Deaktiver REVIEWS.io-invitasjoner Deaktiverer invitasjoner til produkt- og bedriftsomtaler for en bestilling.
Sett REVIEWS.io-invitasjon til bedriftsomtale i kø Setter en invitasjon til å legge inn en bedriftsomtale på REVIEWS.io i kø.
Sett REVIEWS.io-invitasjoner i kø Setter invitasjoner til produkt- og bedriftsomtaler i kø i REVIEWS.io.
Sett REVIEWS.io-invitasjon til produktomtale i kø Setter en invitasjon til en produktomtale i kø i REVIEWS.io.
Avregistrer fra REVIEWS.io Legger til en kunde i avmeldingslisten i REVIEWS.io.

Rivo: Rewards & Loyalty

Rivo-logo

Bygg kundelojalitet og øk antall gjentagende salg med Rivo: Rewards & Loyalty.

Utløsere for tilkoblingen Rivo: Rewards & Loyalty
Utløser Beskrivelse
Kunde flyttet ned et nivå Starter når en kunde flyttes til et nivå under det nåværende nivået sitt.
Kunde flyttet opp et nivå Starter når en kunde flyttes til et nivå som er over det nåværende nivået sitt.
Handlinger for tilkoblingen Rivo: Rewards & Loyalty
Handling Beskrivelse
Legg til poeng Legger til lojalitetspoeng til en kunde for noe.
Legg til poeng for en egendefinert handling Du må bare bruke dette hvis du har satt opp en egendefinert handling i appen. Dette vil føre til at poengene tildeles til kunden for den egendefinerte handlingen.
Legg til poeng for en omtale Legger til poeng for en omtale. Kobler automatisk til oppsettet for omtaler i appen.
Oppdater kundens VIP-nivå Angir en kundes VIP-nivå.

Sales Team

Sales Team-logo

Administrer salgsteamet og gi dem de nødvendige verktøyene for å lykkes med Sales Team.

Utløsere for tilkoblingen Sales Team
Utløser Beskrivelse
Kanseller bestillingsutkast Starter når en bestilling lagt inn av en salgsrepresentant kanselleres.

Scribeless

Scribeless-logo

Send personlige, håndskrevne notater til kundene med Scribeless.

Handlinger for tilkoblingen Scribeless
Handling Beskrivelse
Legg til ny mottaker Legger til en ny mottaker i en eksisterende kampanje.

ShopHire Careers Page Builder

ShopHire Careers Page Builder-logo

Tiltrekk deg kandidater med en karriereside, stillingsutlysninger, egendefinerte søknadsskjemaer, spørreskjemaer til kandidater, markedsføring i sosiale medier og søkeroppfølging med ShopHire Careers Page Builder.

Utløsere for tilkoblingen ShopHire Careers Page Builder
Utløser Beskrivelse
Jobb lukket Starter når en ny jobb lukkes.
New Candidate Starter når en ny kandidat søker om en jobb.
Job Opened Starter når en ny jobb åpnes.

Slack

Slack-logo

Understøtt teamkommunikasjon og samarbeid i én meldingsplattform med Slack.

Handlinger for Slack-tilkoblingen
Handling Beskrivelse
Send Slack-melding Sender en melding til en bruker eller kanal i et Slack-team.

Smile: Rewards & Loyalty

Smile: Rewards & Loyalty-logo

Tiltrekk og hold på de mest lojale kundene med Smile: Rewards & Loyalty.

Handlinger for tilkoblingen Smile: Rewards & Loyalty
Handling Beskrivelse
Send Smile-aktivitet Sender en aktivitet til Smile.

SMS Alert

SMS Alert-logo

Legg til rette for kommunikasjon med kundene med SMS Alert.

Handlinger for tilkoblingen SMS Alert
Handling Beskrivelse
Send SMS Sender en SMS-melding

SMS Marketing Automation

SMS Marketing Automation-logo

Send varsler om varer tilbake på lager og meldinger om forlatte handlekurver, utvid kontaktlisten og få innsikt i markedsføringskampanjer via tekstmelding med SMS Marketing Automation.

Utløsere for tilkoblingen SMS Marketing Automation
Utløser Beskrivelse
SMS Received Starter når en innkommende SMS mottas.
Handlinger for tilkoblingen SMS Marketing Automation
Handling Beskrivelse
Send Customer SMS Sender en SMS til kundene.
Send SMS Sender en SMS-melding gjennom SMS Marketing Automation-appen.

SMS, Web Push, Email - FirePush

SMS, Web Push, Email – FirePush-logo

Send SMS, web-push og e-postmeldinger med SMS, Web Push, Email - FirePush.

Handlinger for tilkoblingen SMS, Web Push, Email - FirePush
Handling Beskrivelse
Send SMS-melding Sender en SMS-melding i E. 164-format.

SMSBump SMS Marketing by Yotpo

SMSBump SMS Marketing by Yotpo-logo

Kommuniser med kundene gjennom SMSBump SMS Marketing by Yotpo.

Handlinger for tilkoblingen SMSBump SMS Marketing by Yotpo
Handling Beskrivelse
Send SMS via SMSBump Sender en SMS-melding med SMSBump som leverandør.

Stamped Loyalty & Referrals

Stamped Loyalty & Referrals-logo

Maksimer kundelojalitet og engasjement med Stamped Loyalty & Referrals.

Handlinger for tilkoblingen Stamped Loyalty & Referrals
Handling Beskrivelse
Legg til punkter Legger til poeng til en kundes konto.
Deduct Points Trekker poeng fra kundens konto.

Stamped Product Reviews & UGC

Stamped Product Reviews & UGC-logo

Vis frem omtaler og anmeldelser med høy effekt, bilder og videoer fra kunder og spørsmål og svar med Stamped Product Reviews & UGC.

Utløsere for tilkoblingen Stamped Product Reviews & UGC
Utløser Beskrivelse
New Reviews Starter når du mottar en ny produktomtale.
New Net Promoter Score Starter når du mottar en ny Net Promoter Score.
New Question Starter når du mottar et nytt spørsmål.
Handlinger for tilkoblingen Stamped Product Reviews & UGC
Handling Beskrivelse
Stop Review Request Survey Fjerner e-postmeldingen om omtaleforespørsler for bestillinger.
Unsubscribe Customer Avmelder en kundes e-postadresse fra omtaleforespørsler.

Stock Sync - Inventory Update

Stock Sync – Inventory Update-logo

Importer produkter og lagerbeholdning fra Google, Excel eller en hvilken som helst feed med Stock Sync - Inventory Update.

Handlinger for tilkoblingen Stock Sync - Inventory Update
Handling Beskrivelse
Disable Schedule Deaktiverer en tidsplan.
Enable Schedule Aktiverer en tidsplan.

Timed Actions

Timed Actions-logo

Automatiser planlagte handlinger med Timed Actions.

Utløsere for tilkoblingen Timed Actions
Utløser Beskrivelse
Tidtaker utløpt Starter når en konfigurert tidtaker har utløpt.

Tobi. SMS Marketing Automation

Tobi. SMS Marketing Automation-logo

Send SMS-markedsføringsmeldinger og spor kundeadferd med Tobi. SMS Marketing Automation.

Handlinger for Tobi. SMS Marketing Automation-tilkoblingen
Handling Beskrivelse
Send SMS-melding via Tobi Send en SMS til et bestemt telefonnummer.

Tracktor Order Tracking

Tracktor Order Tracking-logo

Få profesjonell sporing av bestillingsstatus og pakker, integrert med alle store transportører, med Tracktor Order Tracking.

Utløsere for tilkoblingen Tracktor Order Tracking
Utløser Beskrivelse
Tracktor Status Change Starter når den nyeste pakkesporingsstatusen oppdateres.
DATA DATA

Translate&Currency - LangShop

Translate&Currency – LangShop-logo

Oversett butikken til flere språk og konverter valuta med Translate&Currency - LangShop.

Handlinger for tilkoblingen Translate&Currency - LangShop
Handling Beskrivelse
Oversett samling Oversetter samlingen som utløste arbeidsflyten til alle butikkens språk.
Oversett produkt Oversetter produktet som utløste arbeidsflyten til alle butikkspråk.

Trello

Trello-logo

Organiser oppgaver for teamet ditt med Trello.

Handlinger for Trello-tilkoblingen
Handling Beskrivelse
Opprett Trello-kort Oppretter et nytt kort på en Trello-tavle.

WOTIO Account Invites Plus

WOTIO Account Invites Plus-logo

Automatiser kontoinvitasjoner til kunder, send masseinvitasjoner til kontoer, spor Shopify-e-poster og organiser bestillinger for plukking og oppfyllelse med WOTIO Account Invites Plus.

Handlinger for tilkoblingen WOTIO Account Invites Plus
Handling Beskrivelse
Send kontoaktiverings-e-post basert på bestillings-ID Starter distribusjonen av en kontoaktiverings-e-post basert på bestillings-ID.
Send Account Activation Email Based On Customer ID Starter utsendingen av en kontoaktiverings-e-post basert på kunde-ID.

Wonderment Post ‑ Purchase

Where's My Order?-logo

Send merkevarebaserte varsler om fraktoppdateringer fra Klaviyo, Postscript, Slack med mer med Wonderment Post ‑ Purchase

Utløsere for tillkoblingen Where's My Order?
Utløser Beskrivelse
Shipment Status Change Starter når oppfyllelsesstatusen for en bestilling endres.

Willie ‑ Save & Cart Recovery

Willie – Save & Cart Recovery-logo

Innhent e-postadressene til potensielle kunder hvis handlekurver ellers kan bli forlatt uten identifisering med Willie ‑ Save & Cart Recovery.

Utløsere for tilkoblingen Willie ‑ Save & Cart Recovery
Utløser Beskrivelse
Lagret handlekurv Starter når en kunde lagrer en handlekurv i Willie.

Wishlist Plus

Wishlist Plus-logo

La kundene legge til bokmerker på favorittproduktene sine og fortsette der de slapp når de kommer tilbake med Wishlist Plus.

Utløsere for tilkoblingen Wishlist Plus
Utløser Beskrivelse
Added to Wishlist Starter når en kunde legger til en vare på ønskelisten.
Back In Stock Starter når et produkt er tilbake på lager.
Lav lagerbeholdning Starter når et produkt på en kundes ønskeliste har lav lagerbeholdning.
Price Drop Starter når prisen for et produkt på kundens ønskeliste reduseres.
Product added to Wishlist Starter når en kunde legger et produkt i ønskelisten.
Removed from Wishlist Starter når en kunde fjerner en vare fra ønskelisten.
Validate Email Address Starter når en kunde ønsker å koble ønskelisten sin til en e-postadresse.

Yotpo Loyalty & Rewards

Yotpo Loyalty & Rewards-logo

Bygg lojalitets- og henvisningsprogrammer med Yotpo Loyalty & Rewards.

Handlinger for tilkoblingen Yotpo Loyalty & Rewards
Handling Beskrivelse
Reward Points Legger til belønningspoeng for en hvilken som helst utløser i Shopify Flow.

YotPo Product Reviews & Photos

YotPo Product Reviews & Photos-logo

Innhent produktomtaler, anmeldelser, vurderinger av nettstedet og bilder med YotPo Product Reviews & Photos.

Utløsere for tilkoblingen YotPo Product Reviews & Photos
Utløser Beskrivelse
Ny Yotpo-omtale Starter når det opprettes en omtale av et produkt i butikken.
Yotpo-omtale oppdatert Starter når en omtale av et produkt i butikken oppdateres.

Zigpoll Customer Surveys

Zigpoll Customer Surveys-logo

Utløs spørreundersøkelser på nettstedet eller via e-post for å innhente tilbakemeldinger med Zigpoll Customer Surveys.

Utløsere for tilkoblingen Zigpoll Customer Surveys
Utløser Beskrivelse
Zigpoll Post Purchase/Order Status Survey Completed Starter når en spørreundersøkelse etter kjøpet eller om bestillingsstatus er gjennomført.
Zigpoll Survey Completed Starter når en hvilken som helst Zigpoll-spørreundersøkelse er gjennomført.